Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletan ginekološki pregled i paket briseva!

Ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, ultrazvuk, Papa test); paket briseva (vaginalni, cervikalni)

  • VREDNOST9,490 din
  • POPUST61%
  • UŠTEDA5790 din
 • 3700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 30

 • Proverite svoje stanje u ginekološkoj Ordinaciji Bonadea
 • Otklonite svaku nedoumicu uz pregled i ultrazvuk
 • Kolposkopija i PAPA test 
 • Bezbolnom metodom ispitajte i sekret

Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa!

Kada si žena, za sebe uvek imaš malo vremena a najmanje da odeš do ginekologa i uradiš godišnji pregled. Zato pogledajte svoj kalendar, pronađite vreme za kompletan ginekološki pregled i nakon toga se opustite i osećajte se odgovorno prema svom zdravlju i sebi!

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je skup dijagnostičkih procedura pomoću kojih se utvrđuje zdravlje ženskog genitalnog trakta počev od 16-te godine života (tj. posle prvih seksualnih odnosa) do 70-te godine i kasnije po potrebi. Pre pregleda ne savetuje se upotreba vaginaleta tri večeri, poželjno je da mokraćna bešika bude ispražnjena. Pregled traje oko 30 minuta, po potrebi i duže.

Tegobe koje zahtevaju kompletan ginekološki pregled mogu biti: naglo ili postepeno nastali bolovi u maloj karlici, krvavljenje koje nije uobičajeno, naročito posle odnosa ili posle kašnjenja ciklusa,pojačana sekrecija iz vagine, kašnjenje menstruacije, bolni i obilni ciklusi, neredovni ciklusi, trudnoća, krvavljenje u menopauzi, nemogućnost začeća. Takođe, pregled se savetuje i kao redovan godišnji pregled preventivno, kada nema tegoba.

Kolposkopija

Kolposkopski pregled se radi na istom stolu i u istom položaju kao obični ginekološki pregled, obavlja se nakon prestanka menstruacijskog krvarenja, ili sredinom ciklusa. Pregled nije bolan, a nelagodan je kao i svaki ginekološki pregled s uzimanjem Papa-testa.
Kolposkopija traje oko 5-10 minuta i ne radi se pod anestezijom. Ukoliko postoje kolposkopski sumnjive slike uzima se komadić tkiva za analizu (biopsija) i tada se može dati kratkotrajna lokalna anestezija u sam vrat maternice.
Kolposkopski pregled uz uzimanje Papa brisa potrebno je raditi jednom godišnje, pod uslovom da je prethodna kontrola bila u granicama normale.

Prvi ovakav pregled treba uraditi najkasnije 3 godine posle prvog seksualnog odnosa, ali ne kasnije od 21. god. života. Kolposkopija se izvodi pre bimanuelnog ginekološkog pregleda. Najpre se kolposkopski pregledaju spoljašnji genitalni organi, a zatim se aplikuje spekulum da bi se kolposkopski pregledali vagina i grlić materice. Premazivanjem grlića 3% sirćetnom kiselinom, otklanja se višak sluzi, epitel grlića bubri a promene na njemu postaju vidljivije.

PAPA test

je screening metoda kojom se stapićem i četkicom skidaju ćelije sa površine grlića materice i iz cervikalnog kanala da bi se posmatrale pod miroskopom. PAPA test se uvek radi u kombinaciji sa kolposkopijom jer je tačnost dijagnostike kombinovanjem ove dve metode 98%, dok je tacnost samo citološkog pregleda 79% a kolposkopskog 87%.

Ginekološki ultrazvuk

Kod ultrazvučnog pregleda sonda šalje reflektovani ultrazvuk do kompjutera, koji ih transformiše u sliku koja se može videti na monitoru. Slike ultrazvučnog pregleda se mogu sačuvati kao trajan zapis.

Kod žena ultrazvuk se vrši zbog:

 • Identifikovanja bola u karlici
 • Otkrivanju uzroka vaginalnog krvarenja
 • Ispitivanja inflamatornih promena karlice 
 • Spirale i njenog lociranja
 • Ispitivanja veličine i izgleda uterusa i debljine zida uterusa (endometrijum)
 • Ispitivanja izgleda i veličina jajnika
 • Ispitivanje i veličina jajnika u toku tretmana lečenja sterilitta
 • Utvrđivanja trudnoće i pozicije ploda u uterusu. U ranoj fazi trudnoće ultrazvukom se proverava starost trudnoće i potencijalno prisustvo vanmaterične trudnoće (ektopicna trudnoća) ili višeplodna trudnoća
 • Proveravanja dužine cerviksa kod žena koje su izložene riziku od ranijeg porođaja
 • Provere suspektnih masa identifikovanih pregledom. Vaginalni ultrazvuk se primenjuje i u dijagnozi fibroida uterusa
 • Ultrazvukom se može pratiti aspiracija folikula kod tretmana in vitro fertilizacije

Uz KupiMe kupon obavićete ginekološki pregled koji obuhvata kompletan ginekološki pregled sa Papa testom, ultrazvučnim pregledom i kolposkopijom; kao i paket briseva - vaginalni, cervikalni.

Poliklinika Bonadea

Specijalistička ordinacija Bonadea osnovana je 2003. godine, da bi 2006. godine prerasla u polikliniku. Nalazi se u centru Novog Sada, u ulici Jovana Đorđevića broj 11. U poliklinici se obavljaju specijalistički pregledi iz više oblasti.
Put do bržeg ozdravljenja je kraće vreme za postavljanje dijagnoze, što će Vam u poliklinici Bonadea, savremenom medicinskom opremom, stručan tim sigurno obezbediti.

Poliklinika Bonadea

Jovana Đorđevića 11,
Novi Sad, Srbija

poliklinikabonadea.com

Dodatno predlažemo i...