Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ginekološki pregled sa brisevima i testom na polne bolesti!

Ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, ultrazvuk, Papa test); paket briseva (vaginalni, cervikalni) + test na Mycoplasmu, Ureaplasmu i Chlamydiu u Poliklinici Bonadea

  • Super cena
  • 6800 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 16

  • Proverite i utvrdite zdravlje svog genitalnog trakta
  • Ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, ultrazvuk, Papa test) 
  • Paket briseva (vaginalni, cervikalni) 
  • Test na Mycoplasmu, Ureaplasmu i Chlamydiu

Kad ste bile poslednji put kod ginekologa i uradile sve analize?

Znamo da ginekološki pregled ženama predstavlja neugodno i neprijatno iskustvo, najviše zbog činjenice da ne znaju šta da očekuju. A naravno tu je i finansijska situacija ukoliko želite da baš sve proverite kako biste bile mirne i sigurne. Zato mi mislimo na sve žene, jer nema mesta za stid i strah, a ni za izgovore!

Redovni, kontrolni pregledi predstavljaju osnovnu stavku preventive, a samim tim i zdravlja žene. Najvažnije je napomenuti odmah da je ginekološki pregled bezbolan i kratko traje. Sastoji se iz pregleda spoljnih genitalija i vaginalnog pregleda. Ovaj pregled pomaže lekarima da ispitaju veličinu i poziciju vagine, cerviksa, uterusa i jajnika.

Ureaplazma, mikoplazma i hlamidija

Ovo su tri najčešće polne infekcije koje ugrožavaju plodnost žene. Najveći problem kod ovih infekcija je to što mogu godinama da narušavaju zdravlje, a da ne daju nikakve simptome.

Ureaplazma je vrsta mikroorganizma iz porodice mikoplazmi koja izaziva određene genitalne infekcije, ali i neplodnost – i kod muškaraca i kod žena.
Ureaplazma se prvenstveno prenosi seksualnim putem. Ukoliko osoba ne zna da ima infekciju, ona će preći na partnera, pa će se uvek iznova prenositi s jednog na drugo. Najčešća je kod mlađih žena i muškaraca koji često menjaju partnere ii ne koriste kondom, ili ukoliko žene koriste oralnu kontracepciju umesto kondoma.

Mikoplazma je veoma česta polno prenosiva bolest ili urinarna infekcija uzrokovana mikrorganizmima koji imaju osobine bakterija i nastanjuju se u uretri ili reproduktivnom sistemu.
Mikoplazma je zapravo grupa bakterija koju čini više od 70 različitih vrsta. Mycoplasma hominis, Mycoplasma genitalium i Ureaplasma ureticulum samo su neke od onih čije je prisustvo u ljudskom organizmu utvrđeno, a za koje je ustanovljeno da izazivaju brojne bolesti i infekcije. Mycoplasma Mikoplazma hominis i Mycoplasma genitalium su uslovno patogene bakterije jer su sastavni deo fiziološke flore donjeg genitalnog trakta žena i u određenim uslovima mogu prouzrokovati infekciju i preneti se polnim putem.

Hlamidija je najčešća polno prenosiva bolest. Poznata je kao tiha polna bolest jer se često dešava da simptomi izostanu, pa većina obolelih od hlamidije i ne zna da boluje. Ukoliko se ne leči, posledice mogu biti izuzetno opasne. Ukoliko se ne leči, hlamidija može trajno oštetiti polne organe i izazvati sterilitet kako kod žena tako i kod muškaraca. Jedna od opasnijih posledica infekcije hlamidijom upravo je neplodnost žena, vanmaternična trudnoća ili ponovljeni spontani pobačaji. Takođe, Chlamydia trachomatis je jedan od najčešćih uzročnika upale pluća kod novorođenčadi.

Uz KupiMe kupon i cenu od 4.800 din obavićete ginekološki pregled koji obuhvata kompletan ginekološki pregled sa Papa testom, ultrazvučnim pregledom i kolposkopijom; kao i paket briseva - vaginalni, cervikalni + test na Mycoplasmu, Ureaplasmu i Chlamydiu.
 
Nikada nemojte da dozvolite da to što Vas je sramota da pitate stavite ispred Vašeg zdravlja!   
 
Poliklinika Bonadea
 
Specijalistička ordinacija Bonadea osnovana je 2003. godine, da bi 2006. godine prerasla u polikliniku. Nalazi se u centru Novog Sada, ulici Jovana Đorđevića broj 11. U poliklinici se obavljaju specijalistički pregledi iz više oblasti.
Put do bržeg ozdravljenja je kraće vreme za postavljanje dijagnoze, što će Vam u poliklinici Bonadea, savremenom medicinskom opremom, stručan tim sigurno obezbediti.

Poliklinika Bonadea

Jovana Đorđevića 11,
Novi Sad, Srbija

poliklinikabonadea.com

Dodatno predlažemo i...