Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Gastroskopija - pregled gornjeg digestivnog sistema!

Proverite svoje zdravlje u Specijalističkoj ordinaciji Đukić

  • Super cena
  • 11000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Gastroskopija - pregled gornjeg digestivnog sistema
  • Popust na Helico bakteriju i lokalnu anesteziju
  • Prof dr Veljko Djukić profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu
  • Lokacija ordinacije - Vračar 

Oboljenja želuca su dosta učestala u našoj nacionalnoj patologiji. U zavisnosti od vrste oboljenja javljaju se i različiti subjektivni simptomi. Načeće je to bol u predelu želuca, mučnina, podrigivanje i povraćanje, gubitak apetita. Mnoga oboljenja se mogu otkriti na osnovu simptoma prilikom pregleda ali većina zahteva dodatnu dijagnostiku.

Među najsigurnije metode spada Gastroskopija gde lekar pod kontrolom oka uz pomoć kamerice na savitljivoj sondi posmatra unutrašnjost želuca, uradi test na Heliko bakteriju a po potrebi može da uzme biopsiju koju šalje na patohistoloku analizu. Metoda je bezbolna, primenjuje se dosta dugo u kliničkoj praksi. Ako je izvodi iskusan andoskopista pouzdana je u potpunosti.
 
Posle pregleda sledi dogovor o sprovođenju predložene terapije.
 
Kontrolišite svoje zdravlje na vreme, zaštitite se prevencijom.
 
Polikllinika Djukić je smeštena u najeletnijem delu Beograda u Ulici Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosanskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od 120 metara kvadratnih. Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.
 
Vlasnik Poliklinike je prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.
 
Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odeljenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnici koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Specijalistička ordinacija Đukić

Patrijarha Varnave 19,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...