Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Foto tapeta sa fotografijom po izboru!

1m2 foto samolepljive tapete sa željenom fotografijom za 650 din

  • Super cena
  • 650 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

  • Izrada foto tapete
  • Kupon važi za 1m2 tapeta
  • Najdraža fotografija na tapetama ili slika po izboru
  • Pošaljite fotografiju na kopirnicakaca07@gmail.com

Štampa foto tapeta za postavljanje u stambenom prostoru može imati višestruku namenu. Jednim delom je to uvek dekoracija zidova, plafona ili vrata, dok drugim delom može biti inspirisana emotivnim ili sentimentalnim motivima. Ukućani mogu da iskoriste i svoje fotografije visoke rezolucije za dekoraciju porodičnog doma. Štamparija KAĆA može ponuditi razne varijante foto tapeta po merama i dizajnu klijenta, a može i iz iskustva preporučiti i ponuditi idejno rešenje koje će vam se verovatno svideti.

Foto tapete su izuzetno interesantan i jednostavan način da enterijer učinite lepšim, prijatnijim i udobnijim. Štampa fototapeta se radi velikom brzinom sa izuzetno kvalitetnim otiskom, a postavljanje nikada nije bilo jednostavnije.

Foto tapete imaju veliki broj prednosti, ne samo svoju jedinstvenu površinu i teksturu, već mogu imati i pozitivan uticaj na ambijent u kome živite ili radite. Pravilno odabrani dizajn može imati veoma veliki uticaj na ukućane ili osoblje preduzeća. Zbog svojih, uglavnom  velikih dimenzija, fototapete mogu uneti pozitivno raspoloženje i razbiti monotoniju svakodnevice.

Dečije foto tapete

Maštovite, vesele i šarene foto tapete za dečiju sobu. Ukrasite zid u dečijoj sobi živopisnom foto tapetom. Deca imaju posebne potrebe i želje, jer svet vide drugačijim očima nego odrasli, zato su foto tapete za dečiji sobu odličan izbor.

Deca žele zabavu i raznolikost, a to sigurno nisu dosadni beli zidovi. Svaka foto tapeta za dečiju sobu posebno je prilagođena dečijim motivima i ima šarene, zabavne i avanturističke motive koji obogaćuju svaku dečiju sobu. Šarene i fotografije prilagođene deci zagarantovano su osmeh na licu svakog deteta.

Foto tapeta često ima motive likova koja deca poznaju iz crtanih i animiranih filmova koje će ih jednostavno oduševiti u mraku ili kada ustanu.

Štamparija fotokopirnica Kaća

Borisavljevićeva 85,
Beograd, Srbija

www.kopirnicakaca.co.rs

Dodatno predlažemo i...