Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Fizikalna terapija sa elektroterapijom i laserom u Almedic ambulanti

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic na Novom Beogradu

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST70%
  • UŠTEDA1400 din
 • 600 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Fizikalne terapije u trajanju od 30 minuta
 • Terapije strujom, terapija laserom
 • Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom
 • Specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Almedic

Svaka fizikalna terapija se sastoji od laseroterapije i terapije ultrazvukom. Laseroterapija smanjuje akutni i hronični mišićnoskeletni bol, mišićni spazam i neurogeni bol. Primena laseroterapije daje odlične rezultate, jer brzo dovodi do željenog rezultata smanjenja bola i regeneracije povređenog tkiva. Tretmanom laseroterapije deluje se na akupunkturne tačke ruku, nogu, tela i glave i to kod pacijenata koji imaju sledeće indikacije: - distorziju - epikondilitis (teniski lakat) - bolno rame - zamrznuto rame - artrozu - išijas - migrenu i dr. Terapijski ultrazvuk podrazumeva dve metode u lečenju. Prva metoda podrazumeva dubinsku masažu dela tela koji se tretira. Druga metoda se odnosi na toplotu koja nastaje u tkivu delovanjem glave ultrazvučnog aparata. Na ovaj način se ne zagreva koža, nego tkivo u dubini na mestu gde ultrazvuk deluje. Tako je moguće delovati na krvni ugrušak duboko u mišiću i time poboljšati cirkulaciju i ubrzati njegovo razbijanje i resorpciju. Ultrazvuk se primenjuje sonoforezom (unošenjem lekova putem ultrazvuka) i subakvalno (ultrazvukom u vodi). Primena ultrazvučne terapije se koristi za lečenje: - cervikalne spondiloze - distorzije - koksartroze - gonartroze - burzitisa - kontraktura - lumbaga - Mb. Bechterew-a - Mb. Raynaud-a - mialgije - reumatoidnog artritisa - rupture mišića i tetiva i dr.

Elektroterapije:

Smanjuju bol, otklanjaju otok i smiruju razne upalne procese. Kod hroničnih oboljenja, u postoperativnom oporavku ili u sanaciji akutnih ozleda elektroterapija se po pravilu kombinuje sa celim nizom drugih fizioterapijskih tehnika, od masaže, lasera, ultrazvuka, pa sve do kineziterapije. Tek tako kompleksan pristup donosi i najbolje konačne rezultate.

Laseroterapije:

Laser je po definiciji usmerena svetlost. Laser osim u operativnom i invazivnom lečenju, koristimo kod sportskih povreda tipa prenaprezanja, oštećenja hrskavice u zglobovima, oštećenja ili hronične upale ostalih mekih tkiva, kao pomoć pri zarastanju otvorenih rana, kao stimulator akupunkturnih tačaka.
Danas se laser koristi u mnogim oblastima medicine, a značajno mesto zauzima i u fizioterapiji u lečenju raznih bolesti.

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic: 

Osnovana je 2010 godine, kao specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, širokog spektra pružanja fizioterapeutskih usluga za decu, sportiste, odrasle i stare. Ambulanta je registrovana kod APR-a.

Vlasnik Ambulante je Jovanka Markov sa završenom visokom školom strukovnih studija , sa položenim državnim ispitom i licencom strukovne komore za samostalan rad.

Dugogodišnje iskustvo, redovno stručno usavršavanje svake godine radi praćenja i osavremenjavanja novih dostugnuća u primeni metoda i tehnika u lečenju, garancija su da će pacijenti dobiti stručno, profesionalno i uspešno lečenje.

AMBULANTA RASPOLAŽE NOVOM OPREMOM , softverom najnovije generacije kojim su programirani vreme i svi drugi potrebni parametri za najkvalitetnije lečenje i isključuju mogućnost subjektivne greške ili skraćivanje procedura, te i na taj način pacijentu pružaju sigurnost, u šta se mogu uveriti već pri prvoj poseti ambulante.

Na ekranu su vidljivi svi parametri koji omogućuju fizioterapeutu i pacijentu da zajedno prate tok sprovođenja fizikalne terapije.

Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom, kombinovan sa mladim školovanim kadrom ,uz primenu nove savremene opreme, garantuju pacijentima kvalitetno i uspešno lečenje. U komfornom ambijentu pacijenti će se prijatno osećati.

U AMBULANTI MOŽETE OBAVITI I RAZNE SPECIJALISTIČKE PREGLEDE FIZIJATRA, ORTOPEDA I RAZNIH DRUGIH SPECIJALISTA koje Ambulanta angažuje kao saradnike po zahtevu pacijenata. Na taj način korisnik usluga Almedica bez čekanja i gubljenja vremena dobija kompletnu medicinsku uslugu .

Mobilni fizioterapeuti i prenosiva oprema i aparati omogućuju da pacijent dobije kvalitetnu uslugu kod svoje kuće u onim slučajevima kada pacijent ima otežano kretanje ili je nepokretan.

Cene usluga su vrlo prihvatljive i pristupačne najširim grupama korisnika i među najnižim su u Gradu, koje nisu menjane od početka rada, bez obzira na znatan porast svih vrsta troškova Ambulante.

Almedic se nalazi u urbanom centru Novog Beograda, između Delta city, Extra Ideje i Chinese Shopping mola, sa dobrim autobuskim i tramvajskim vezama iz svih delova grada i sa pristupačnim prilazom i parkingom, što u znatnoj meri olakšava dolazak i boravak pacijenata i njihovih pratilaca.

Naš pristup pacijentu i postupak lečenja pružaju pacijentu sigurnost da će biti savesno lečen i izlečen i da će mu biti ublažene tegobe u svakom slučaju.

Almedic

Jurija Gagarina 27g,
Beograd, Srbija

www.almedic.rs

Dodatno predlažemo i...