Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Lazarevac: Noćenje za 4 osobe u etno selu Babina reka!

Uživajte u čarima seoskog turizma za samo 1.490 din

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA1510 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 44

 • Noćenje u apartmanu za četiri osobe u Babinoj Reci
 • Netaknuta priroda - brda, potoci, reke i šume
 • Utorkom, sredom i četvrtkom
 • Lokacija - okolina Lazarevca

Etno selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca (12km) i Aranđelovca (20km). Građeno je u poslednjih 10 godina, a sa radom je počelo juna 2010. Smešteno je na samom kraju sela, izolovano prirodom od svega urbanog.

Imanje Živkovića izolovano je dubokom prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda, planine potoci, reka , šume, a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu.

Jezero na kome možete pecati, uživati u šetnjama pored njega ili, iz prelepog restorana, odmarati posmatrajući odsjaj na njegovoj površini... Pored jezera protiče potok u narodu poznat kao BABINA REKA, po kome je ovaj kompleks i dobio ime...
 
Jedno noćenje u apartmanu za 4 osobe, od utorka do četvrtka, uz 50% popusta. 
 
Restoran kapaciteta 130 mesta je urađen tako da gde god da sednete vaš pogled na okolinu će biti očaravajući. Sa jedne strane možete posmatrati jezero i šumu, a s druge vaše uživanje upotpuniće jedinstveno dvorište sa kamenim 
podzidama, drvenim skulpturama i fontanama koje pretačući vodu ulivaju mir i zadovoljstvo svijim šumom i žuborom. Unutrašnjost restorana je jedinstvena, prijatnog ambijenta i poseduje otvoreno ložište koje mu u hladnim danima dajeposebno prijatnu atmosferu.
 
Restoran galerija je kapaciteta 30 mesta. Ima kamin i ispunjen je umetničkim slikama sa motivima šumadije i fotografijama starih kuća Srbije. Njihov autor je Slaviša Živković koji je i vlasnik ovog jedinstvenog po arhtekturi etno sela u kome se jasno oseća spoj graditeljstva i umetnosti.
 
U sklopu kompleksa je uređena bašta sa fontanama i prirodnim hladom kapaciteta preko 200 mesta, bina za kulturnoumetnički program, parking i suvenirnica, a započet je i veliki zavičajni muzej.
 
Veoma bogat jelovnik prilagođen je ovakvom ambijentu, pa tako možete probati razne specijalitete od piletine, svinjetine, junetine i ribe, kao i jela sa roštilja.

Etno selo Babina reka

Etno selo Trbušnica,
Lazarevac, Srbija

www.etnoselobabinareka.com

Dodatno predlažemo i...