Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Escape room Escape Game!

Prva beogradska escape soba! Sobe Japan, Alisa, Laboratorija, Enigma i Svemir

  • Super cena
  • 3890 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Escape room Escape Game
  • 5 soba na dve lokacije
  • Japan, Alisa, Laboratorija i Enigma - Kralja Milana 6
  • Svemir - Španskih boraca 2

Vrhunska zabava koja ne zaglupljuje - Escape Game!

Soba "Japan" - Tajna Samuraja: gde je neophodno da se prepustite misterioznom Orijentu i otkrijte tajnu koju krije Samuraj. Sat vremena avanture, jedan - zajednički cilj i samo jedan izlaz! Sve sklopljeno u modernu formu igre u kojoj vas čeka rešavanje niza problemskih situacija koje treba najpre otkriti, zatim, povezati i na kraju rešiti. Za uspešan izlazak iz ove sobe će vam biti potrebna jedna moć - moć timskog rada i dva oružja - logika i zdrav razum.

Alisa - Svet čuda: Prepustite se ovoj čarobnoj avanturi. Pratite Alisinin ​​put - neophodno da prvo narastete do veličine diva, prisustvujete ludoj čajanki i tumarate palatom. Njena Zemlja čuda je zaista neobično mesto i snalaženje u njoj nije nimalo jednostavno! Pregršt zagonetki koje ć́ete morati rešiti, dok vam Beli Zec odbrojava vreme! Imate 60 minuta da pobegnete iz ove zavrzlame, inače ć́e kraljica pustiti Jabberwocky na vas!
 
Laboratorija - tajni projekat, ludi naučnik: Ova soba podrazumeva potpuno novi koncept logičkog izazova u kom ćete biti zaključani u sobi, sa puno zadataka koje treba rešiti. Poenta je da organizujete svoj tim i da u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronađete skrivene objekte, upotrebite ih na adekvatan način i otkrijte misteriju projekta na kom je on radio. Tek tada ćete uspeti uspešno da pronađete izlaz iz sobe.
 
Enigma - špijunska misija: Vodimo vas u svet špijuna. Mesto i vreme dešavanja - Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, ni najbolji saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da ona sadrži instrukcije ključne za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se ova poruka može dešifrovati. Vaš tim ima upravo zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i dešifruje sadržaj poruke - i to samo za 1h koliko ima do promene straže!
 
Svemir - misija novog doba: Vodimo vas u svemir na Asteroid 224 gde treba da pronađete izvor smetnji za kompletnu tehnologiju na Zemlji. Zračenje vanzemaljskog porekla je onesposobilo rad i neprestano izaziva kvarove na električnim uređajima. Potrebno je da ga sa svojim timom onesposobite u što kraćem roku. Sudbina civilizacije ljudi je u rukama vaših ljudi. Srećno!
 
Escape Game je jedan od najstarijih escape room-ova u gradu. Obuhvata pet soba za rešavanje različitih zadataka i misterija, na dve lokacije u gradu.
Ovaj vid zabave je namenjen svim uzrastima i predstavlja fantastično zabavno iskustvo, posebno ako rešavate zadatke u društvu. Escape game je super ideja za rođendane, team bilding ili neobavezni provod za dobru ekipu!
 
Room escape je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče. EscapeGame je prva beogradska real-life igra bega iz sobe. Baš kao i njen web ekvivalent, igrači su bačeni u svet intriga, zagonetki i tajnih kodova - s tim što ovo nije video-simulacija nego realna soba. Izazov za igrače je konstruisanje bega iz sobe u borbi protiv vremena tj. sata koji otkucava 60 minuta.

Escape game

Kralja Milana 6,
Beograd, Srbija

escapegame.rs

Dodatno predlažemo i...