Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sat vremena igre u Escape room-u Detektivi!

Probudite detektiva u sebi... Pronađite blago Luvra

  • Super cena
  • 2500 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 17

  • Escape room Detektivi
  • Soba blago Luvra
  • Sat vremena igre za 2-6 osoba
  • Soba u Bulevaru

21. avgust 1911. Počinjena je umetnička krađa veka. Italijanski radnik Vićenco Peruđa iz pariskog muzeja Luvr ukrao je čuvenu sliku Leonarda da Vinčija - Mona Lizu. Tridesetogodišnji Peruđa dobro je poznavao muzej. Radio je na izgradnji zaštitnog stakla koje je štitilo Mona Lizu. Dan ranije sakrio se u prostorijama muzeja, a 21. avgusta 1911. godine u zoru je, znajući da je muzej zatvoren, krenuo po Mona Lizu. Put je dobro poznavao. Nesmetano je prošao pored stražara i za samo nekoliko sekundi, Mona Liza mu se našla u rukama. Narednog dana zaposleni u muzeju su na mestu gde je stajala slika Mona Lize pronašli prazninu. Pokrenuta je besomučna potraga, ali osim ostavljenog rama ništa nije pronađeno. Šef policije Pariza Luis Lepin naredio je da se ispitaju svi posetioci koji su bili u muzeju dan ranije. Policija je u sklopu istrage posetila Peruđu u njegovom stanu...

Escape room je igraonica za veliku decu... Escape game (igra bega iz sobe) je timska igra koja se odvija u realnom prostoru i vremenu. Ograničena je na jednu prostoriju i 60 minuta. Timovi broje od 2-6 igrača. Cilj igre je rešiti zadatak pomoću niza tragova raspoređenih po prostoriji koji vas vode do rešenja. Tragovi se sastoje iz niza logičkih zadataka i šifara koje treba pronaći. Ne brinite se, ukoliko želite da izađete iz prostorije i pre kraja igre, dovoljno je da pritisnete panik-taster.
 
Ovaj vid igre namenjen je svim ljudima koji uživaju u društvenim igrama, rešavanju zagonetki i detektivskim "glavolomkama". Igra je pogodna za proslave rođendana, porodična i korporativna okupljanja.
 
Idealan je izbor za team buliding. Iziskuje timski rad i dobru medjusobnu komunikaciju. Potrebno je samo da napravite timove, a mi ćemo napraviti vaše interno takmičenje u kom ćete sigurno uživati. Zdrav rivalitet je dobar motivator.

Escape room Detektivi

Bulevar kralja Aleksandra 191,
Beograd, Srbija

www.escaperoomdetektivi.rs

Dodatno predlažemo i...