Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Epilacija regije po izboru sa 2 lasera za muškarce!

Diodni medicinski i AFT shr laser - Lice, pazuh, leđa, grudi ili stomak

  • VREDNOST1,500 din
  • POPUST81%
  • UŠTEDA1220 din
 • 280 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Epilacija regije po izboru sa 2 lasera za muškarce
 • Lice, pazuh, leđa, grudi ili stomak
 • Diodni medicinski i AFT Shr laser
 • Laser centar Triniti u Nišu

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm metodom.

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE kojI emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih  dlaka (1064nm).

Tehnologija DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli dlake). DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

"AFT-SHR" radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo. AFT-SHR kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

SHR postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, AFT- SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija LASERSKOG uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, AFT-SHR tretman se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana AFT-SHR metodom.

Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. AFT-SHR tehnologija upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. AFT-SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umesto toga, AFT- SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

AFT-SHR podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože. Kliničke studije SHR tehnologija predmet je brojnih stručnih izveštaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje porede AFT-SHR sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je AFT-SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože. Bezbolan, za sve tipove kože.

Bez bola i iritacija, sasvim lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija.

Laser centar Triniti Niš

Strahinjića bana bb, TC Ambasador,
Niš, Srbija

Dodatno predlažemo i...