Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Epilacija regije po izboru diodnim laserom!

Epilacija jednim laserom malih regija, pazuha ili plitkih prepona, brazilska epilacija, epilacija celog lica, celih ruku, celih ili pola nogu po ceni već od 390 din

  • Super cena
  • 390 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 13

  • Laserska epilacija regije po izboru
  • Epilacija diodnim laserom
  • Bez bola i iritacija, lako i jednostavno
  • Iskusni i školovani kozmetičari 

Sasvim jednostavno - odlučite se za trajno lasersku epilaciju! Bez bola i iritacija, sasvim lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija.

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke. A iako nam se brijanje i depilacija čine pristupačnijim kao instant rešenje, epilacija je jedino trajna, pa nam se na duže staze odlazak na par tretmana epilacije ipak pokaže kao isplativije.

Tretmane obavljaju iskusni i školovani kozmetičari sa dva profesionalna laserska aparata. Laserska epilacija diodnim medicinskim ili SHR AFTM LASEROM. Njihova usluga i efekti tretmana, kako i zadovoljni korisnici najviše govore o njima...

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm metodom.

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE kojI emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih  dlaka (1064nm).

Tehnologija DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli dlake). DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

Laser centar Triniti postoji od 2009 godine. Nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Pored najsavremenije Trajne laserske epilacije, pružaju usluge multipolarne laserske kavitacije, multipolarnog liftinga, bipolarnog liftinga, masaža, kao i laserskog beljenja zuba.

Laser centar Triniti Beograd

Bulevar Despota Stefana 22,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...