Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Epilacija regije po izboru za muškarce u salonu Megga Beauty!

Epilacija ušiju, zadnjeg dela vrata ili prednjeg dela vrata

  • VREDNOST1,900 din
  • POPUST74%
  • UŠTEDA1400 din
 • 500 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Epilacija regije po izboru za muškarce
 • Epilacija ušiju, zadnjeg ili prednjeg dela vrata
 • Epilacija diodnim medicinskim laserom
 • Iskusni i školovani kozmetičari

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke. A iako nam se brijanje i depilacija čine pristupačnijim kao instant rešenje, epilacija je jedino trajna, pa nam se na duže staze odlazak na par tretmana epilacije ipak pokaže kao isplativije.

Tretmane obavljaju iskusni i školovani kozmetičari sa profesionalnim diodnim medicinskim laserom.

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm metodom.

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE kojI emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih  dlaka (1064nm).

Tehnologija DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE 755nm, 808nm i 1064nm upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli dlake). DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM SA 3 TALASNE DUZINE folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

Megga beauty

Pariske komune 69, lokal 12,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...