Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Laserska epilacija pazuha!

Tretman epilacije pazuha u salonu Happy Lady

  • Super cena
  • 500 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Tretman laserske epilacije pazuha
  • Epilacija diodnim laserom
  • Trajno uklanjanje neželjenih dlačica
  • Salon Happy Lady

Laserska epilacija podrazumeva trajno uklanjanje dlaka. Zajedničko za sve lasere je to što koriste optičku energiju, a razlike određuju njihov kvalitet. Oni imaju različitu talasnu dužinu, snagu, brzinu, frekvenciju kao i neke pojedinačne karakteristike. Stoga, neki laseri ne mogu da prodru duboko, u koren dlake te imaju slabe rezultate.

Jedan od najkvalitetnijih lasera koji se danas koriste u trajnoj epilaciji je diodni laser. On je pogodan za sve tipove kože. Njegova talasna dužina je 810nm, impulsi traju od 5 do 400ms, a energija može da dosegne čak do 160 J/cm2. Ovaj laser trajno uklanja folikul dlake koji u sebi sadrži genetski podatak o ponovnom rastu dlaka. Dakle, njegovi rezultati su trajni što ostali tipovi tehnologija koji se koriste u trajnoj epilaciji ne mogu potvrditi.

Diodni laseri su svakako dobar primer kako se trajno uklanjaju dlake sa tela budući da snop svetlosti prodire dublje u kožu, i uklanja svaku dlaku iz korena, a pored toga regulisaće i problem uraslih dlačica.

Diodni laseri napreduju sa razvojem tehnologije. Najnoviji diodni laseri znatno ubrzavaju trajanje tretmana, tako ćete sa epilacijom nogu završiti za pola sata.

Trajna epilacija laserom je sada dosta olakšana budući da energija neometano prodire u kožu, regulisana je konstantnim i brzim ponavljanjem što ubrzava samo epilaciju i određuje njen kvalitet.

Sada se verovatno pitate šta to diodni laser radi sa Vašom kožom?

Laser u sebi sadrži mnoštvo pulsnih impulsa:

- Kratki impulsi zagrevaju tkivo
- Dugi impulsi zaslužni su za trajno uklanjanje dlaka iz korena

Stoga, laser služeći se ovim impulsima omogućava gotovo savršeni prodor energije u kožu. Moguće je i podešavati trajanje impulsa i povećavati energiju ako je nemoguće ukloniti zahtevne dlake.

Laserska sonda poseduje pojačano dvostruko hlađenje tako da se deo na kome se vrši laserska epilacija ohladi na 80°C što nije bio slučaj sa starim laserima. Stari laseri su primenjivali jedan puls visoke energije što je samo lasersko uklanjanje dlaka činio bolnim. Sa novim diodnim laserom, javlja se potreba da se trajna epilacija laserom učini bezbolnom, stoga se koriste pulsevi niske energije koji se iznova ponavljaju i zajedničkim snagama napadaju folikul dlake.

Ne morate razmišljati o povoljnim vremenskim uslovima kada je u pitanju tretman diodnim laserom. On može da se radi u bilo kojem periodu godine. Ne morate izbegavati sunce nakon tretmana. Rizik od kontraindikacija gotovo da ne postoji.

Dve stvari morate uraditi pre tretmana:

- Dan pre tretmana brijačem uklonite dlačice
- Ne čupajte dlake iz korena do 3 nedelje pre tretmana

Salon Happy Lady

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona dočekaće Vas tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji se redovno usavršava u skladu sa aktuelnim trendovima u kozmetologiji.

Pravilnom kombinacijom tradicionalnih i savremenih metoda, kao i najkvalitetnije opreme i kozmetike za negu lica i tela, omogućavamo postizanje najboljih rezultata.

Posetite naš laser centar Happy Lady i uverite se u to koliko je efikasna i bezbolna laserska epilacija diodnim laserom.

Salon Happy Lady

Preradovićeva 9b,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...