Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Epilacija nausnica, zulufa, brade ili linije stomaka!

Uklonite neželjene dlačice na bezbolan način!

  • VREDNOST2,500 din
  • POPUST90%
  • UŠTEDA2250 din
 • 250 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 22

 • Epilacija nausnica, zulufa, brade ili linije stomaka
 • Laserski tretman uklanjanja dlačica
 • Ponuda važi za oba pola
 • Efikasno, bez iritacija, crvenila i nepoželjnih posledica

Epilacija regije po izboru!

Ako vam je želja da postignete taj glatki osećaj kože koji može da dođe samo kada nema ni traga od dlake na kvadratni metar unaokolo, onda najzad imate priliku za pobedu nad dlakama. Epilacija je postupak trajnog uklanjanja dlačica kojim ćete dugo imati gladak efekat.
Epilacija je trajno uklanjanje neželjenih dlačica, efikasno, bez iritacija, crvenila i nepoželjnih posledica. 

Iz godine u godinu sve više se usavršava metoda uklanjanja neželjenih dlaka na svim delovima tela, ali još uvek ne možemo govoriti o „trajnom“ rešavanju ovog problema.

Međutim, redovnim ponavljanjem tretmana epilacije, u odgovarajućem vremenskom periodu,postize se bolji efekat. I smanjuje se jacine korena dlake sto dovodi do njenog nestanka.

Idealno vreme za tretmane epilacije su zimski meseci kada je telo pokriveno slojevima garderobe i nije izloženo suncu. Osunčana koža nije idealna podloga za dobar rezultat, a takođe se ni nakon epilacije (najmanje dve nedelje) ne preporučuje sunčanje da ne bi došlo do hiperpigmentacijeSvi delovi lica i tela koji su pokriveni dlakama – od nausnica, brade, preko pazuha, prepona, regije nogu, ruku, stomaka, leđa...Uklanjanje dlačica je podjednako zastupljeno i kod žena i kod muškaraca,a broj tretmana će zavisti od dela tela koji se tretira, pola, tipa kože ali i jačine same dlake.

Tretmani se ponavljaju na svakih nekoliko nedelja, a sjajna vest je da se prvi značajni rezultati mogu se videti već nakon prvog tretmana. Iskoristi i uzmi popust.

Salon lepote Nika EL

Salon lepote Nika El se nalazi na adresi Jurija Gagarina 149. Salon je koncipiran da pruži kozmetičko – estetske usluge svojim klijentima u koje spadaju depilacija (topla i hladna), pedikir, manikir, relaks masaža, anticelulit tretmani, kavitacija, gipsane bermude, nadogradnja trepavica i profesionalno šminkanje.
Tim čine mladi stručnjaci kojima je imperativ da se klijenti osećaju prijatno u našem salonu i da dobiju kvalitetnu uslugu. U želji da ispunimo očekivanja korisnika naših tretmana, stalno se usavršavamo i uvodimo novine u naš rad.

Salon Nika El

Jurija Gagarina 149,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...