Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Epilacija celih nogu i brazilke!

Kupon za savršen izgled nogu u salonu Epilis

  • VREDNOST10,000 din
  • POPUST70%
  • UŠTEDA7000 din
 • 3000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Epilacija celih nogu
 • Epilacija brazilke
 • Salon Epilis na Vračaru

Bezkontaktna fotoepilacija važi za najučinkovitiju metodu uklanjanja neželjenih malja. Radi po principu selektivne fototermolize koja uništava tretiranu dlaku bez okolnog oštećenja kože. Zaboravite na neugodan osećaj prilikom dodira sa hladnim gelovima jer bezkontaktna fotoepilacija je brza, efikasna i sigurna metoda rada. Dugo intezivno pulsirajuće svetlo se prilikom prodiranja u dublje slojeve kože pretvara u termičku energiju koja uništava folikul koji je glavni zadužen za ishranu korena dlake. Kao svaka druga vrsta epilacije, tako i ova, najbolje deluje na kontrast (tamniju dlaku na svetlijoj koži), mada utiče i na ostale tipove neželjenih malja. Melanin prisutan u dlakama upija impulsnu svetlost gde se putem stabla ona prenosi do korena i svakako glavnog dela a to je folikul dlake. Usled jake temperature, krvni sudovi koji napajaju koren se uništavaju a dlačice nakon nekog vremena ispadaju obzirom da više nema neophodne hrane da se održe u životu. Pora ostaje otvorena i neoštećena sa mogućnošću da opet slobodno vrši ulogu disanja. Minimalan broj dolazaka je 6 - radi faza rasta kroz koje dlake prirodno prolaze, a sa zagarantovanim efektom ćete biti prezadovoljni! Ovaj sistem izmedju ostalog pospesuje rast i kolagena i elastina u koži te ona vidno postaje nežnija, glatkija i lepša.

Naš aparat raspolaže najmodernijim sistemom hladjenja kojim se postiže efekat lokalne anestezije. Zato sa sigurnošću možemo reći da je ovaj sistem manje bolan.
Za razliku od lasera, IPL fotoepilacija omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, sa manje neželjenih efekata i jeftinija je. Tretmani sa laserima su pak veoma agresivni na tipovima osetljive kože. Ovo je najbrži i najjači aparat za fotoepilaciju i fotopodmladjivanje kože na tržištu. 60J/cm2. Može se raditi i leti, stim da se pauzira 48h nakon tretmana sa izlaganjem sunčevom zračenju.
Dan, dva ranije pacijent se ne sme suncati, koristiti mleka za telo, razne druge kreme i šminku. Ne epiliramo predugačke dlake, pre nego što se ne skrate. One se najčešće 2 dana pre tretmana skidaju depilacionom kremom ili brijačem, a ukoliko je taj deo depiliran, mora se sačekati 20 dana da se formira koren dlake.
Pre tretmana je potrebno testirati kožu na osetljivom delu (najčešće unutrašnja strana podlaktice). Vrednost se prilagođava pragu tolerancije klijenta, ali najbolje rezultate daje prihvatljivi osećaj peckanja u dubljim delovima kože.
Hormonske dlake mogu ponovo da izrastu. Tu je potrebna pomoć endokrinologa.

KONTRAINDIKACIJE:

 • Terapije foto senzitivnim lekovima
 • Maligne, autoimune i kožne bolesti
 • Trudnoća
 • Epilepsija

Još jednom napomena naredna 2,3 dana nije preporučljivo ići u saune, niti na direktno izlaganje suncu ili UV zračenju. A koža svakako pre dolaska na tretman ne sme biti akumulirana toplotnom energijom usled izlaganja suncu a i manje osunčana koza dostiže veću efikasnost samog tretmana.

Salon Epilis

Kumanovska 26,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...