Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

EMS TRENING – brže do top forme!

Paket od 8 EMS personalnih treninga

  • Super cena
  • 10700 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

  • Paket od 8 EMS personalnih treninga
  • Revolucija u svetu fitnesa
  • Trening traje 30 minuta
  • Piće ili kafa

EMS TRENING – brže do top forme!

EMS TRENING je revolucija u svetu fitnesa. Sve više ljudi žele da probaju ovakav vid treninga i osete novo iskustvo u vežbanju. Interesovanje za EMS TRENING je ogromno, pre svega zbog toga što su treninzi kratki, savremeni i veoma efikasni.

Od svog osnivanja 2010. godine, kada se prvi put pojavio na tržištu, ovaj fantastični uređaj dobio je nagradu za najboji inovativni proizvod među ostalim dostignućima u oblasti inovacija, dizajna i poslovanja.

Koristeći najnoviju tehnologiju EMS šalje električne impulse direktno do mišića za vrlo kratko vreme. To će vam pomoći da dođete do savršene figure za jako kratko vreme. Rad na ovoj mašini podrazumeva personalizovan način treninga. Trener je sa vama sve vreme i posvećen je vama i vašem cilju.

ŠTA JE ELEKTRO-MIŠIĆNA STIMULACIJA (EMS)?

EMS je izazivanje mišićnih kontrakcija korišćenjem električnih impulsa. Možda zvuči previše naučno, ali je zapravo vrlo jednostavno. Impulsi se generišu zahvaljujući uređaju i pomoću elektroda dospevaju na površinu kože iznad mišića koji se stimulišu. Impulsi uzrokuju da se mišići stežu, pa je rezultat sličan stvarnom pokretu i pravilnim kontrakcijama mišića. Može koristiti za poboljšanje opšte kondicije i jačanje mišića.

KAKO FUNKCIONIŠE EMS TRENING?

Tokom tradicionalnog treninga, mozak šalje impulse koji stimulišu određene mišiće na kontrakciju. Međutim, nemaju svi mišići dobro razvijenu vezu sa mozgom i ti se mišići ne aktiviraju tako lako i zato se neće razvijati adekvatno vašim očekivanjima. EMS trening podstiče sve glavne grupe mišića i pomaže u razvoju motornih nervnih veza koje se odnose na kretanje mišića. Slanjem električnih impulsa direktno na ove motoričke živce, aktiviraju se čak i slabo povezani mišići. Budući da se mišićna vlakna aktiviraju u neredovnom redosledu pomoću EMS treninga, od početka je omogućen intenzivniji nivo treninga, koji postepenim ubrzanjem stvara više mišićnih vlakana. Aktivnije mišićno tkivo zahteva više energije, sagorevajući tako više kalorija, čak i u mirovanju!

KOLIKO JE POTREBNO DA SE VIDE PRVI REZULTATI

Rezultati su impresivni, tako da ćete već nakon 10 treninga uz pravilnu i redovnu ishranu videti zapažene rezultate. Za najefikasnije rezultate potrebno je unositi odgovarajuće hranljive materije i zaista je važno da svoju ishranu izgradite sa pravilnim količinama masti, vitamina, ugljenih hidrata i proteina.

 

 

EMS STUDIO, XBODY, EMS TRENING

Bulevar kralja Aleksandra 390,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...