Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 5 elektro lipoliza!

Topljenje masnih naslaga i sala.

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST61%
  • UŠTEDA5510 din
 • 3490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Paket od 5 elektro lipoliza
 • Topljenje masnih naslaga
 • Rezultati odmah vidljivi
 • Lipoliza protiv celulita

Paket od pet elektro lipoliza!

Da li ste znali da je jedan od efikasnijih načina za uklanjanje celulita i masnih naslaga lipoliza? Otkrivamo vam šta ona podrazumeva, čemu se podvrgavate, koja je cena ovih tretmana.

Celulit na butinama, na stomaku, na nogama i gde god imate višak sala, sigurno će vas vremenom dovesti do toga da počnete da razmišljate kako da ga se rešite. Posebno onda ako ste pokušali i dijetama i vodom i detoksikacijom i ništa nije uspelo. U tim nekim svojim potragama, sigurno ćete naići na lipolizu kao jedno od efikasnijih i najbržih rešenja protiv celulita koja se nude.

Šta je lipoliza i kako uklanja celulit?

Sam pojam „lipoliza„, znači topljenje sala odnosno razgradnju masnih naslaga, za razliku od „liposukcije“ u kojoj tretman podrazumeva izvlačenje viška masnih naslaga iz tela procesom sukcije ili usisavanja.

Lipoliza je manje invazivan tretman u odnosu sa liposukciju, ali ne možemo se složiti baš da je prijatan. Dakako, s obzirom da nema totalne anestezije, tretman lipolize je i manje opasan. Ipak, podrazumeva da se na masne naslage utiče što iglama kojima se ubrizgavaju aktivni sastojci, što laserom, što ultrazvučnim talasima. One se posle uglavnom ne izvlače iz tela, pa je proces manje bolan i svakako prijatniji.

Sada kad znamo okvirno kako šta je lipoliza, nije teško shvatiti na koji način uklanja celulit. Iako ovaj ružni estetski nedostatak na telu nije nužno vezan za gojaznost i imaju ga i mršavice, moramo priznati da je kod osoba koje imaju višak kilograma on gotovo zagarantovan. Drugim rečima, ako imate salo na nogama, butinama ili na stomaku, u bilo kom obimu, malo je verovatno da će biti savršeno glatko.

Magic hands

Obezbedite sebi i svojoj porodici zadovoljstvo. Kompletna briga o zdravlju i negi klijenata Dobrodosli :)

Magic hands

Obilićev venac 20,
Beograd, Srbija

fb.com/studiomagichands/

Dodatno predlažemo i...