Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ekspertski ultrazvuk anatomije ploda u trudnoći!

Ekspertski ultrazvuk za trudnice u Euromediku na Zvezdari, Vatroslava Jagića

  • Super cena
  • 3200 din
  • Ponuda ističe za:

  • Ekspertski ultrazvuk
  • Ultrazvuk anatomije ploda u trudnoći
  • Lokacija: Zvezdara, Vatroslava Jagića

Ekspertski ultrazvuk anatomije ploda u trudnoći u Euromediku za 3.200 din

Kupon možete iskoristiti na lokaciji Zvezdara, Vatroslava Jagića 1

Ultrazvučni pregled je potpuno bezopasna metoda pregleda unutrašnjih organa. U našoj poliklinici pacijentima su na raspolaganju savremeni Simensovi aparati i stručno osoblje, koje radi na njima. Tehnika pregleda se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvence koji prolaze kroz tkiva i organe, odbijaju se različitim brzinama, vraćaju se ka sondi i vizuelizuju na ekranu.

Kako izgleda pregled?

Već je naglašeno da je pregled bezbolan, neagresivan i neškodljiv za pacijenta, a može dati značajne podatke i samim tim olakšati postavljanje tačne dijagnoze, lekaru koji pacijenta upućuje na pregled. Takođe, ultrazvučni pregledi se mogu raditi i kao preventiva, odnosno redovni sistematski pregledi u određenom životnom dobu (uz srca, uz štitaste žlezde, abdomena, dojki, dopler krvnih sudova vrata, i dr), što u našoj ustanovi možete obaviti po pristupačnim cenama u okviru paketa pregleda za žene i muškarce.

Euromedik je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.

#PoliklinikaEuromedikBeograd

Poliklinika Euromedik

Vatroslava Jagića 1,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...