Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Eko Selo Boračko jezero: 350din i 35€, za noćenje sa doručkom i večerom!

Provedite vreme u prirodi i na jezeru

 • Super cena
 • 350 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Eko Selo Boračko jezero: Noćenje za jednu osobu
 • U cenu su uključeni doručak i večera
 • Dolazak sopstvenim prevozom
 • Termini 01.05.- 01.10.2019.

“Eko selo Boračko jezero” d.o.o. osnovano je 2005. godine kao društvo za sportsko-rekreativni turizam, hotelsko-turističko-ugostiteljske usluge i marketing. Eko selo se nalazi na Boračkom jezeru i ima pristup samom jezeru. Prostire se na preko 40.000 m2 površine i nalazi se na oko 22 km od regionalnog centra grada Konjic. Od većih gradova, Sarajevo i Mostar, kompleks je udaljen na oko 70 kilometara od oba navedena grada. Čitav posjed se može obići pontonskim stazama, koje vode kroz jedinstvenu ambijentalnu celinu. Eko Selo raspolaže sa sopstevenim pontonskim plažama na Boračkom Jezeru (drvena podloga) kao i mjestima za odmor u hladovini, ljubiteljima ribolova nudimo privatni ribolovački ponton - manje površine na obali koji je predviđen za ribolov kao i predviđenim roštilj mestom za ribolovce sa kapacitetom za sedenje od 12 osoba. Eko selo Boračko jezero poseduje i restoran sa terasom kapacitetom od 250 mesta koji gostima nudi vrhunski gastronomski užitak sa jelima i specijalitetima domaće kuhinje. U sklopu Eko Sela Boračko jezero je i moderni, kompletno opremljeni autokamp sa kapacitetom od 250 mesta.
Takođe, Eko selo Boračko jezero raspolaže i sa velikim i mini terenom za fudbal, terenom za odbojku na travi i pesku, stoni tenisom, penjanje uz konopac, pikado, bilijar, potezanje konopca, vožnja kajaka, bickla…

RAFTING NA NERETVI - Volite avanture, reku, nalet adrenalina i druženje, volite da svoje slobodno vrijeme provedete uvek na nov i uzbudljiv način? Rafting Neretvom morate iskusiti! Neretva je planinska Rijeka koja izvire na nadmorskoj visini od 1.095 metara ispod planina Zelengore i Lebršnik. U kanjonu uzvodno od Konjica, Neretva je pogodna za rafting. Dužina staze za rafting na Neretvi od Glavatičeva do Konjica iznosi oko 23 km. Ugođaju doprinosi prelepi kanjon Rakitnice i vodopadi, koji se vide prilikom rafting spusta. Rafting završava u selu Džajići 4 km od Konjica. Eko selo Boračko jezero organizuje za svoje posetitelje jednodnevni rafting i rafting sa noćenjem. Za ovu nezaboravnu avanturu punu adrenalina Eko selo Boračko jezero poseduje svu potrebnu opremu (kaciga, prsluk, neopren odijelo po potrebi i papuče, bure za lične stvari, profesionalnog certificiranog skipera, prevoz iz baze do startnog mesta).


SMEŠTAJ!

Tolarice:

Tolarice su male drvene kuće koje predstavljaju jedinstven spoj iskonskog doživljaja prirode i smeštaja koji se prilagodio okruženju i koji Vam omogućava odmor potpuno drugačiji nego što nudi uobičajena turistička ponuda. Tolarice raspolažu sa dva ležaja i idealne su za romantični vikend sa voljenom osobom u Eko selu Boračko jezero.

Katuni:

Katuni su drvene kućice na dva sprata koje raspolažu sa 8 ležajeva i idealne su za manje grupe prijatelja ili dvije porodice koji žele provesti ugodan ili aktivan odmor u prirodnom ambijentu.

Brvnare:

Brvnare su građene od prirodnih materijala (balvana) i autentičnog su izgleda kako to i dolikuje eko selu. Brvnare raspolažu sa 12 ležajeva, smeštenih na dva sprata sa balkonom i idealne su za dvije ili više porodica, ili grupe prijatelja koji žele provesti ugodan ali i aktivan vikend ili godišnji odmor.

Napomena: Eko selo Boračko jezero je pokriveno wi-fi signalom, a svaka smeštajna jedinica poseduje Dormeo ležaj, posteljinu, peškire i struju. U sklopu kompleksa se nalazi se zajednički sanitarni čvor sa toplom vodom.

Napomena: U Eko Selu Boračko jezero dozvoljeno je uvođenje kućnih ljubimaca osim u tolarice, katune i brvnare, tj. mjesta predviđena za spavanje.

RESTORAN!

U kompleksu Eko selo Boračko jezero nalazi se restoran sa kapacitetom od 150 mjesta i terasa sa 200 mjesta, koji gostima nudi vrhunski gastronomski užitak sa jelima i specijalitetima bosanske tradicionalne kuhinje kao što su: teletina, jagnjetina i piletina ispod saća, razne domaće pite ispod saća, jela sa roštilja, te jezerska pastrmka iz vlastitog jezera, kao i široku paletu domaćih vrhunskih crnih i belih vina. Takođe, gosti imaju na rapolaganju restoransku kafeteriju i letnu terasu ušuškanu u predivnoj prirodi sa pogledom na jezero.

PROGRAM:

I DAN:

 • Dolazak vlastitim prevozom u Eko selo Boračko jezero u popodnevnim časovima
 • Piće dobrodošlice - gratis (alkoholna ili bezalkoholna pića po želji)
 • Smeštaj u drvenim kućicama
 • Večera
 • noćenje

II DAN:

 • Doručak od 09:00 - 11:00 h
 • Odlazak gostiju

Hvala za sve! Super je bilo i spavanje i jezero i jelo i rafting i komunikacije i na kraju blaganje... :-) Sve nekomplikovano i ljubazno. Hvala! - Bianca F

Vrh :) Adnan B

Extra nam je bilo.Lijepo smo se proveli. - Danira P

Eko Selo Boračko Jezero

Prkanj 1,
Konjic, Bosna i Hercegovina

Dodatno predlažemo i...