Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dnevna spa karta u Wellness i Spa centru City Code!

Korišćenje bazena, đakuzija, finske saune, bio saune, turskog kupatila, tepidarijuma i relaks zone

  • Super cena
  • 1700 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Dnevnu spa karta u City Codu!
  • Bazen, đakuzi, finska sauna i bio sauna
  • Tursko kupatilo, tepidarijum i relaks zona
  • Potpuno SPA uživanje

Za ovakvo uživanje nije ti neophodno društvo... Ako nisi jedna od onih osoba koja može sama u restoran ili kafić, za uživanje u Wellness i Spa momentima nije ti neophodno društvo. Ponekad nam je potrebna kratkotrajna samoća koja nam opušta duh i telo u isto vreme. 
 
Rađen po uzoru na svetske Wellness centre, City Code Spa predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gde svako može pronaći nešto za sebe. Gostima su u ponudi sledeći sadržaji:
Bazen
 
Finska sauna - Idealna je za relaksaciju i osveženje. Drvo koje je korišćeno za izradu je abashi drvo, koje se eksploatiše sa Obale Slonovače i poznato je po dobrim izolacionim sposobnostima. Ne zagreva se i ne upija vlagu, pa se na njemu može sedeti i ležati, jer u sebi ne sadrži smolu. Temperatura saune je do 110ºC, uz relativnu vlagu 5-15%. Nakon korišćenja saune, preporučuje se tuširanje hladnom vodom od stopala, ka glavi, čime se simulira imuni sistem i štiti od prehlada, a dobar je trening za srce i krvotok.
 
Parno kupatilo - Preporučujemo osobama koje žele opuštanje i na kratko zaboravljanje svakodnevice. Tretman toplom parom stimulira cirkulaciju i opušta mišiće tela. Parno kupatilo možete koristiti nezavisno od ostalih sadržaja ili u kombinaciji sa hidromasažnim bazenom. Idealno je za osobe koje imaju problema sa borama, celulitom i reumatizmom.
 
Tepidarijum - Idealno mesto za opuštanje posle korišćenja sauna, bazena i parnog kupatila.
 
Bio sauna - Polu-vlažna sauna omogućava opuštanje i detoksikaciju uz aromu eukaliptusa. Oni sa dobrim zdravljem u ovoj sauni mogu uživati duže nego u finskoj sauni. Boravak može biti i 20 minuta, a ko se osoba oseća prijatno naravno može ostati i duže. Tretman u sauni treba prekinuti onog momenta kad osoba oseti nelagodnost tokom preznojavanja. Temperatura i vlažnost pogoduju i osobama koje imaju problema sa zadržavanjem vode i otocima. Temperatura saune 50-60 stepeni.
 
Đakuzi - Temperatura vode u hidromasažnim kadama kreće se oko 30 stepeni. Koristi se za opuštanje mišića, protiv ukočenosti i za relaksaciju. Pozitivno utiče na oslobadjanje od stresa. Predviđen boravak u đakuzi kadama nije definisan i zavisi od subjektivnih potreba.

City Code

Slavonska 16 V,
Beograd, Zemun, Srbija

www.citycode.rs

Dodatno predlažemo i...