Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

ZA DECU: Karta za predstavu po izboru u Akademiji 28!

Karta za predstave: Crvenkapa, Krcko Oraščić, Štrumfovi i majka priroda ili Kralj Mrgud

  • Super cena
  • 299 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 95

  • Predstava po izboru u Akademiji 28
  • Crvenkapa, Krcko Oraščić
  • Štrumfovi i majka priroda, Kralj Mrgud ili Mali veliki Princ
  • Predstave subotom od 17h i nedeljom od 12h

CRVENKAPA
 
U našoj adaptaciji ove dobro poznate bajke, „Crvenkapa“ je priča o ljubavi, poverenju i prijateljstvu. Osim što nosi crvenu kapicu, naša glavna junakinja je hrabra, vesela, voli da se igra i brižna je prema mami i baki. Vuk nije krvoločan i zao, ali je usamljeni „slatkojed“. Traži nekoga s kim bi mogao da se igra i jede slatkiše.  Najviše na svetu voli da jede kolače. Njega zanima samo korpa u kojoj su slatki darovi za baku. Lovac je već druga priča. On je pesnik, poeta, romantična duša. Njegov cilj je da se dopadne baki koja mu je simpatija i zbog toga je odlučan da uhvati vuka. Ali avaaj, toliko je dobar da ni mrava ne bi zgazio. Da li će uspeti da uhvati usamljenog vuka? Dođite u pozorište i saznajte. U ovoj modernoj i pomalo neobičnoj interpretaciji ove priče uživaće najmlađi, uzrasta 3-9.
 
KRCKO ORAŠČIĆ
 
Maša je dobra, vredna i lepo vaspitana devojčica, koja živi sa maćehom i njenom razmaženom ćerkom Lili. Nažalost, Maša je primorana da bude kućna pomoćnica u sopstvenoj kući. Jedne večeri kada se slavio Lilin rođendan junakinja je dobila na poklon odbačenu lutku svoje sestre koju je nazvala Krcko Oraščić. Nedugo zatim, pojavljuje se Kralj Pacolino koji želi da dobije lutku Krcka Oraščića preteći da će ih u suprotnom sve pojesti.
Tada se dešava pravo čudo… Krcko Oraščić oživljava i pomaže Maši da se odbrani! Između Krcka i Maše rađa se divno prijateljstvo, a zatim i ljubav. Njih dvoje zajedno prave plan da odu u Zemlju Slatkiša, čiji je Krcko princ. Međutim, borba za ljubav nikako neće biti laka, a neko će na sve načine pokušati da osujeti Krckov i Mašin plan.
 
ŠTRUMFOVI I MAJKA PRIRODA
 
Štrumfoselo ovih dana ispunjava bezbrižna atmosfera dok su u toku pripreme za veliki prolećni bal. Međutim, strašni Gargamel otima Majku prirodu i začarava Štrumfetu! Uz pomoć začarane Štrumfete, Gargamel želi da se domogne knjige za upravljanje vremenom, a potom i da zavlada Štrumfoselom.
Ujedinjeni, Štrumfovi uspevaju da omekšaju srce razmaženoj, začaranoj Štrumfeti i izbave je iz nevolje. Ona na taj način spozaje čari prijateljstva i pomoći drugima. Međutim, da li će Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspeti da oslobode Majku prirodu i da li će Gargamelovo srce ikad smekšati?
 
MALI VELIKI PRINC
 
"Mali princ“ je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Mali princ je dečak koji se povlači u sebe, jer ne uspeva da dopre do njih. Ali kada se roditelji konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zahedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo. Dečak-princ jednog malenog sveta rešava da se otisne u život i istraži druge planete.  U toj igri-pustolovini pridružiće mu se i mama i tata. To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge i na putu sazrevanja uče zajedno.
Na tom putu upoznaće mnoge neobične ljude i njihove čudne svetove, ali će i steći divne prijatelje uz koje će naučiti da je prava ljubav prihvatanje. Na tom putu će mali princ uz druženje otkrivati mnogo o sebi i drugima i spoznati da je lepota života u davanju, prihvatanju drugih i zajedništvu. Ova razigrana dramatizacija Malog princa, naučiće decu da vrednuju prijateljstvo i ljubav, a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koji čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kada odrastemo, a upravo su ti trenuci male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom život.

Dečija scena Akademije 28

Nemanjina 28,
Beograd, Srbija

www.akademija28.com

Dodatno predlažemo i...