Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Crikvenica, Hotel Vila Aurora 3*: 7 noćenja sa polupansionom za 2 osobe + 1 dete već od 2.000 din i 689€!

Letovanje u Crikvenici tokom cele sezone, za dve odrasle osobe i jedno dete do 9.99 god

  • Super cena
  • 2000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Crikvenica, Hotel Vila Aurora 3*
  • 7 noćenja sa polupansionom za 2 osobe
  • Gratis paket za 1 dete do 9,99 god
  • Besplatan WiFi

Hotel Villa Aurora smešten je neposredno iznad samog centra grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol” i pruža mogućnost odmora i uživanja u svom predivnom ambijentu uz miris mora i borova, kao i cvrkut ptica.

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Hotel nije u mogućnosti da osigura slobodno parking mesto u svakom trenutku, ali se trude da svakom gostu pronađu mesto za parkiranje.

DVORIŠNA TERASA

Pruža vam mogućnost uživanja u hladu i mirisu borova uz razna Hrvatska jela i raznovrsna kvalitetna vina.

RESTORAN I APERITIV BAR

U ugodnom ambijentu hotelskog restorana i njegove predivne terase sa pogledom na Crikvenički zaliv, uživaćete u najrazličitijim specijalitetima bogate hrvatke kuhinje s naglaskom na Mediteran, kao i u vrhunskim vinima i poslasticama.

Šetalište u Crikvenici je dugačko 8km uz more.

CRIKVENICA

Smeštena je na Hrvatskom primorju u delu Kvarnerskog zaliva, 35 kilometara od Rijeke. Ima oko 7000 stanovnika i glavna delatnost je turizam. Crikvenica ima dugu istorijsku tradiciju. Prvi put se spominje još za vreme Rimljana pre nove ere, kao rimsko naselje “Ad Turres”.

KLIMA

Povoljan smeštaj Crikvenice i zaštićenost od jakih vetrova, i to sa severa zahvaljujući obroncima planine Kapele, a sa juga zahvaljujući ostrvu Krk, blagu klimu opuštajućeg tipa. Temperatura mora dostiže leti maksimalno 27 °C. Morski zrak se odlikuje čistoćom i raspršenim zdravim oligomineralima, a nema štetnih peludnih alergena i otpadnih plinova.

PLAŽE

Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zalivima, eko-uređenim plažama (peščanim i šljukovitim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim evropskim zemljama. Prirodne pogodnosti obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za decu, što u potrazi čoveka za iskonskom lepotom prirodnog doživljaja stvara osećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donela je Crikvenici „Plavu zastavu“, evropsko priznanje za čistoću mora.

Hotel Villa Aurora 3*

Ulica Ante Starčevića 32,
Crikvenica, Hrvatska

hotelvillaaurora.holiday/hr/

Dodatno predlažemo i...