Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Caviar lux tretman hidratacije lica!

Tretman kavijarom za dubinsku hidrataciju, učvršćivanje i ishranu kože

  • VREDNOST8,500 din
  • POPUST77%
  • UŠTEDA6510 din
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Cavijar Lux tretman lica
 • Dubinska hidratacija, učvršćivanje i ishrana kože
 • Idealan tretman nakon letnjeg perioda i sunčanja
 • Ericson organic kavijar

Ćelije svežeg kavijara karakteristične su po svom izuzetno hranljivom sadržaju punom proteina, obiluju peptidima i amino kiselinama i kompatibilne su i sa najosetljivijim tipovima kože. Novo u formulaciji u odnosu na prethodni ERICSON kavijar tretman su prirodni bakteriostati na biljnoj bazi koji pružaju maskimalnu toleranciju i očuvanje integriteta same formule, kao i CORAL PILING sa biljnim koralima i morskom vodom koji nežno pilinguje, pročišćava i omekšava kožu.

ERICSON LABORATOIRE FRESH CAVIAR HI-TECH DERMO-COOLING AND ORGANIC SKIN CARE protiv prevremenog starenja ima 3 glavna cilja: dubinska hidratacija, ishrana i učvršćivanje.

KOŽA VAM JE SUVA I DEHIDRIRANA? ERICSON PRAVI ORGANIC TRETMAN!

Unapređena i jedina organic formula proizvoda sa hi-tech dermo cooling tehnologijom - fosfoproteini, lipovitelini, corralline ekstrakt i morska voda dodati su u proizvode zbog bogatog sadržaja esencijalnih amino-kiselina i peptida, glavnih činioca u postizanju i održavanju vitalnosti i mladolikosti. Tretman sa svežim ćelijama namenjen je pre svega devitalizovanim i dehidriranim kožama, ali i svima koji žele dubinsku negu, hidrataciju i preoblikovanje kontura lica u jednom tretmanu.

Idealan je za stanja kože posle letnjih perioda, sunčanja, preteranog isušivanja i dehidratacije. Prirodni bakteriostat koji igra ulogu konzervansa adaptiran je u novoj liniji, pa se zbog toga tretman može primenjivati i na najosetljivijim tipovima kože.

Studio za negu lica i tela Hedona je salon koji ispunjava sve vaše želje, a istovremeno postaje nezaobilazni detalj vaše svakodnevice. Od izuzetno stručnog i ljubaznog tima koji radi u salonu dobićete odgovore na sve vaše nedoumice. „Hedona“ predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koje nude. U širokoj ponudi tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo su egzotične masaže, anticelulit masaže i limfne drenaže, kao i kompletni program za oblikovanje tela. U „Hedoni“ ćete pronaći sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni i kao novi.

Studio za negu lica i tela Hedona

TC Enjub, Blok 45, Jurija Gagarina 231, I sprat, lokal 337,
Beograd, Srbija

www.hedona.rs

Dodatno predlažemo i...