Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Budimpešta: 450din i 50€, za 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Budimpeštu na bazi 2 noćenja sa doručkom

 • Super cena
 • 450 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 50

14.02.2019    1

 • Budimpešta: 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Pratnja vodiča
 • Termin: 14.02. - 17.02.2019.

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi. Pođite sa nama u grad koji je pun iznenađenja.

Program putovanja:

1. Dan - Sastanak putnika u 19h, polazak u 19.30h iz  Požarevca, iz Beograda, parking kod sportske hale na Novom Beogradu, polazak u 21.30h. Iz Novog Sada u 22.45h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. Dan - Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave. Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom do odlaska u hotel. Fakultativni odlazak do Arena plaze. Smeštaj u hotel oko 16h. Noćenje.

3.Dan - Doručak. Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma ili slobodno vreme u Budimpešti. Uveče fakultativno krstarenje Dunavom. Fakultativni odlazak u čardu na večeru i nacionalni program. Povratak iz čarde u 23.h u hotel. Noćenje.

4.Dan - Doručak. Napuštanje hotela, pakovanje stvari u autobus. U 09.30h polazak do centra grada. Slobodno vreme. Fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U 16h polazak za Srbiju. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad / Beograd /Požarevac oko ponoći  (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turisticke klase(tv, dvd, klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji /
 • mesta se određuju prema prijavi
 • smeštaj u hotelu 3*na bazi 2 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
 • panoramsko razgledanje Budimpešte sa stručnim vodičem
 • usluge stručnog vodiča tokom celog puta
 • troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:

 • fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
 • međunarodno zdravstveno osiguranje 120 din po osobi po danu
 • ostale neimenovane individualne troškove

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika)

 • krstarenje Dunavom 15€
 • tržni centar Campona saulaznicom za Tropikarijum 15€, bez ulaznice 8€
 • izlet do Sent Andreje 10€
 • šoping centar Arena plaza 5€

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Neki od hotela sa kojima saradjujemo su SENI STUDIUM 3*, NOE 3*, BEST LINE 3* .....Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3* nalaze se na periferiji grada. Doručak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 15 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

Hotel SENI STUDIUM  3* se nalazi na Peštanskoj strani grada, udaljen je oko 8 km od centra Budimpešte. Zahvaljujući dobroj povezanosti gradskih linija do centra grada od hotela Poluš može se stići za manje od pola sata. Najlakši način da stignete do hotela su autobuske linije 173 i 73, idete do krajnje stanice Uj palota, koja je udaljena 3 min od hotela. Gostima su na raspolaganju: 24 h recepcija, menjačnica, organizacija programa i obilaska grada, rent a car. Hotel je klimatiovan.Hotel raspolaže sa 139 soba, sve sobe u hotelu su dekorisane i prijatnog su ambijenta, poseduju kablovsku televiziju, telefonsku liniju i kupatila sa kadom ili tuš kabinom. Hotel se nalazi neposredno pored istoimenog šoping centra i 500 metara od Auija marketa, nejvećeg marketa te vrste u srednjoj Evropi. U šoping centru Poluš nalaze brojni butici i prodavnice, klizalište, multiplex bioskop, fitnes sala, igraonica i Tesco hiper market koji je otvoren 24h. Hotelski sadržaji:kuglana, bar, restoran, sauna,bazen, fitnes centar, sala za sastanke. Doručak –Švedski sto.

Hotel GREEN 4* Ovaj jedinstveni dizajn hotel sa 4 zvezdice smešten je na par koraka od stanice metroa kod Stadiona Ferenca Puškaša, Budimpeštanskog sajma (Hungexpo), Izložbene dvorane Sima i Arene Laslo Pap. Bežični internet se može besplatno koristiti. Hotel Green Budapest poseduje prostrane, pojedinačno uređene sobe koje uključuju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mali frižider i kupatilo sa fenom za kosu. U pojedinim sobama klima-uređaj je dostupan na zahtev.U hotelskom restoranu služe se jela mađarske i internacionalne kuhinje. U toplijim mesecima, gosti mogu da obeduju na terasi u dvorištu. U okviru objekta takođe se nalaze bar i recepcija koja radi non-stop.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIC WORLDWIDE,
Organizator putovanja PETROVIC WORLDWIDE , Licenca br. OTP 33/2018
Cenovnik br. 5 od 07.06.2018

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23,
Požarevac, Srbija

petrovicworldwide.rs

Dodatno predlažemo i...