Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Bosanske piramide: 390 din i 69€, 2 noćenja i autobuski prevoz!

Retreat i meditacija na Bosanskim piramidama

 • Super cena
 • 390 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 16

 • Retreat i meditacija na Bosanskim piramidama
 • 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termin 08.10.

Jeste li čuli za Bosansku dolinu piramida? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama kojese nalazeu mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva. Bioenergetske piramide, koje su otkrivene 2005.godine, imaju neverovatne sličnosti sa egipatskim. Brdo Visočica ili kako se još naziva “Piramida Sunca” vekovima je ostala poznata kao brdo kraljeva, jer je u srednjem veku na njenom vrhu stajao kraljevski grad.
 
Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživati čudesne piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi - na mestu za koje se veruje da je najstariji monumentalni kompleks na planeti…
 
Meditirajte sa nama u Bosanskim piramidama- najvećem svetskom kompleksu piramidalnih građevina. Otkrivene su slučajno, kada je čuveni arheolog i antropolog dr.sci. Semir Osmanagić dolazeći u muzej u mestu Visoko, primetio čudan oblik brda koje podsećaju na piramide. On je brdo Visočica nazvao Bosanskom “Piramidom Sunca” (sa visinom od 220 metara, veća je od Keopsove piramide), brdo Plješevica postalo je "Piramida Meseca" (190 metara visine), potom“Piramida Zmaja” (Buci) od 90 metara visine, uzvišenja “Hrama Majke Zemlje” (Krstač) i “Piramida Ljubavi” (Cemerac).
 
Istražite pod zemne lavirintime “Ravne”, koje se sastoje se od mreže podzemnih tunela i prostorija čiju najveću vrednost čine visoke koncentracije negativnih jona i originalna Šumanova rezonanca od 7.83Hz. Joni omogućavaju telu da se psihički i fizički revitalizuje, zbog čega je napravljen izolovani prostor u kome je posetiocima dozvoljen boravak u cilju poboljšanja zdravlja. Posetioci takođe mogu boraviti u posebnim energetsko-potentnim tačkama, Mega – keramičkom bloku K2, kao i u lekovitoj prostoriji sa najvećom koncentracijom negativnih jona.
 
Obiđite arheološke iskopine na severnoj strani “Piramide Sunca” i prošetajte pouređenom šumskom predelu Ravne 2, na kome su smeštene platforme za jogu i meditaciju, koncertna bina sa prirodnim amfiteatrom, kameni geometrijski krugovi, megalitni blokovi, park kugli, spiralni vrt i mnogi drugi neobični sadržaji.
 
PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan NOVI SAD/BEOGRAD-VISOKO

Polazak autobusa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Visokom sa usputnim pauzama zbog odmora.

2. Dan VISOKO–TUNELI RAVNE–PARK RAVNE 2–PIRAMIDA MESECA
Smeštaj u hotel u prepodnevnim časovima.Kratak odmor. Odlazak u tunele ravne i obilazak tunela sa lokalnim vodičem ili meditacija.Odlazak u “Arheološko-turistički park Ravne 2” –.obilazak po instalacijama u parku 'Ravne 2': 'Pojačivač aure', 'Ona', 'Labirint energije', 'Piramidalna mašina za prosvjetljenje', 'Zagrli drvo', 'Heksagonalna meditacijska bina', Kamene kugle, Meditacija 'Budi drvo', 'Labirint za pročišćenje', Spiralna botanička bašta, Geopunkturni krug, 'Labirint ljubavi', HUESA piramida. Po završetku učenje i praktikovanje osnovog yoga disanaja a zatim grupna meditacija. Deljenje iskustva, onog što smo osetili, doživeli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom u tunelima Ravne 1 i Ravne 2. Slobodno vreme za individualne aktivnosti...... Odlazak na piramidu meseca. Obilazak, osnovne yoga vežbe, disanje i meditacija. Mogućnost organizovanja obroka ( večere ) u restoranu na samoj piramidi meseca uz kafu čaj ili rakiju.... Meditacija u zalazak sunca ili individualne aktivnosti... Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan PIRAMIDA SUNCA–TUMULUS–PIRAMIDA ZMAJA–TUNELI RAVNE
Budjenje u cik zore... Odlazak na vrh piramide sunca i meditacija dok sunce izlazi. Na vrhu piramide sunca se nalaze iskopine ( stari grad) o cemu ćemo detaljno objasniti. Sa vrha piramide sunca se vidi cela dolina.. uživaćemo u pogledu, udisati čist vazdu i objasniti energetske fenomene koje se javljaju na vrhu. U podnožju piramide sunca uradićemo jutarnju yogu i proćaskati o iskustvima koje smo osetili tokom meditacije i yoge. Povratak u hotel na doručak. Kratka pauza. Odlazak na Tumulu – meditacija, disanje, rad sa energijom. Odlazak u podnožje piramide Zmaja meditacija, kontemplacija. Deljenje iskustva, sta smo osetili, doziveli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom na Piramidi Zmaja i Tumulusu... Odlazak u tunele Ravne na meditaciju. Odlazak u zelenu kristalnu piramidu gde ćemo uz zvuke predivne relaksirajuće muzike meditirati. Slobodno vreme za individualni obilazak parka i praktikovanje individualnih aktivnosti. Mogućnost organizovanja zajedničke večere..... Povratak u hotel. Noćenje

4. Dan VISOKO –HRAM MAJKE ZEMLJE-TUNELI RAVNE–ZAVIDOVIĆI– NOVI SAD/BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u podnožje hrama Majke Zemlje…. Odlazak u tunele Ravne ili park Ravne 2. Napuštamo Visoko i idemo u Zavidoviće da vidimo kamene kugle koje se nalazi 3 kilometra severno od mesta.. Park kamenih sfera izgrađen je 2006. godine I glavni cilj zaštita kamenih sfera, promocija i izgradnja parka u turističke svrhe. Danas park svakodnevno posećuju turisti iz celog sveta. Uživaju u meditaciji na kamenim sferama uz prelep prirodni ambijent, ptice cvrkuću dok potok žubori. Već je poznato da kamene sfere emituju veliku količinu pozitivne energije koja izaziva bolji protok energije po celom telu, pozitivno utičući na centralni nervni sistem i šireći ljudsku auru. Iz tog razloga kamene sfere privlače veliki broj posetilaca a Iz tog razloga ćemo ih posetiti I mi….
Polazak za Beograd/ Novi Sad. Dolazak u Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima. (Kraj usluga)

ARANŽMAN OBUHVATA:
 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 2 noćenja sa doručkom u Visokom u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
 • obilaske prema programu
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje (3€ po osobi )
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • transfer Novi Sad (5 € po osobi)
 
FAKULTATIVNI IZLETI:
 • ULAZNICE PAKET BR1.-tuneli Ravne obilazak sa lokalnim vodičem + 2 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne + kameni park Zavidovići
 • ULAZNICE PAKET BR2.-tuneli Ravne obilazak sa lokalnim vodičem + 2 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne + severna strana piramide sunca + kameni park Zavidovići
 • ULAZNICE PAKET BR3.-3 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne + kameni park Zavidovići
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.
 
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
HOTEL SUNCE *** https://www.hotelpiramidasunca.com/
Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

Aqua Travel Bgd

Beogradska 46, stan 2,
Beograd, Srbija

www.aquatravel.rs

Dodatno predlažemo i...