Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana programa po izboru!

Body tonus, body fit ili vežbe oblikovanja

  • VREDNOST2,300 din
  • POPUST61%
  • UŠTEDA1410 din
 • 890 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Mesec dana programa po izboru!
 • Body tonus, body fit ili vežbe oblikovanja
 • Preoblikujte svoje telo
 • Fitness studio D&D na Novom Beogradu

Fitnes centar D&D nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gramšijevoj br. 5a, i opremljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima za fitnes i rekreaciju. Prostor je multifunkcionalan i sastoji se od 4 sale za vežbanje, ukupne površine preko 550 kvadratnih metara. Visoki kriterijumi u odabiru osoblja i kreiranju programa kao i raznovrsni programi i sadržaji koji su usmereni ka najširem spektru ciljnih grupa (sportisti, rekreativci, deca, starije osobe…) garant su da kod nas možete pronaći sadržaj koji će odgovarati Vašim željama i potrebama.

Godinama u nazad, trudimo se da obezbedimo kvalitetne usluge i omogućimo pristupačne cene. Među klijentima je veliki broj javnih ličnosti, a naročito vrhunskih sportista (tenisera, fudbalera, košarkaša, odbojkaša), od kojih su neki i istaknuti reprezentativaci i internacionalci, a koji u našem centru, uz stručan nadzor naših trenera sprovode svoje pripreme i oporavljaju se od povreda.


Body tonus
Sastoji se iz kombinacija vežbi preuzetih iz nekoliko programa kao što su Pilates, Yoga, korektivna gimnastika. Sadrži i vežbe oblikovanja kao i statičke vežbe snage i jačanja muskulature…
Pogodan je za početnike kao i za osobe srednjih godina koje žele umeren program rekreacije uz nadzor instruktora…


Body fit
Kondiciona priprema sportista i rad sa rekreativcima prema definisanim ciljevima (jednom rečju fizička priprema), pored dijagnostike predstavlja osnovnu delatnost TDC D&D-a.

Iako je dijagnostika prikazana odvojeno od fizičke pripreme, ona predstavlja sastavni deo procesa planiranja, kontrole i realizacije programa fizičke pripreme kako sportista tako i svih onih koji žele da detaljno planiranom i strogo kontrolisanom fizičkom aktivnošću reše ili preduprede neki problem (gojaznost, telesni sastav, kardiorvaskularni problemi…).

U zavisnosti od ciljeva, pored standardardnog održavanja fizičke ili kondicione pripremljenosti, posebne programe rada planira, organizuje i realizuje Akademski tim TDC D&D.

Vežbe preoblikovanja

Vežbe oblikovanja predstavljaju vežbe snage i izdržljivosti u snazi sa sopstvenim opterećenjem, namenjene zatezanju i oblikovanju muskulature. Koncentriše se na posturalne mišiće koji su važni za držanje tela, a od suštinskog su značaja za podržavanje normalnog stanja kičmenog stuba, kao i na kritične tačke ženskog tela: ruke, stomak i glutealnu regiju.

Fitness studio D i D

Gramsijeva 5a,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...