Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Beč: 700din i 89€, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Beč sa agencijom Falcon

 • Super cena
 • 700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Putovanje u Beč
 • Dva noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Termin: 14.02. i 05.03.

BEČ - centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD

Polazak oko 20:00h sa dogovorenog mesta, sastanak pola sata ranije. Usputno svraćanje u Novi Sad po putnike. Noćna vožnja kroz Madjarsku.

2. dan  PARNDORF - BEČ

Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima oko 08.00h. Slobodno vreme za šoping i šetnju, U 12h nastavak putovanja do Beča. Panoramsko razgledanje grada i šetnja u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan  BEČ – DVORAC ŠENBRUN + VRTOVI ŠENBRUNA + ZOO VRT

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do dvorca Schönbrunn jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. (velika tura koja traje sat vremena sa audio vodičem na srpskom jeziku.) Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Nakon posete dvorcu odlazak u zoo vrt koji se nalazi u okviru kompleksa Senbruna,koji je najstariji,najmoderniji i najbolji  zoo vrt na svetu osnovan 1779 godine u vreme vladavine Marije Terezije. Proglašen je za najbolji zoo vrt u Evropi četiri puta. Zoo vrt se prostire na 17 hektara a prostor za životinje je prostran i napravljen da podseća na njihovo prirodno stanište. Poseti ga oko 2,5 miliona ljudi godišnje Obilazak zoo vrta. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan   BEČ  – PRATER (MUZEJ ČOKOLADE)  - BEOGRAD

Doručak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do zabavnog parka Prater i  poseta muzeju čokolade u pratnji vodiča  koja na 2000m2 predstavlja interaktivni svet o kakao-u i cokoladi. U  muzeju se  nalazi i  velika tropska dzungla koja odaje utisak prave plantaze u kojoj farmeri uzgajaju kakao. Svu proceduru pravljenja cokolade, njeni mitovi, obrade i jos mnogo podataka posetioci mogu ovde da saznaju kao i da probaju raznovrsna pecena kakao zrna i da učestvuju u radionici izrade čokolade. Specijalni izgled muzeja doprinose i mnogobrojne cokoladne figure iz oblasti kulture i istorije koje su velicine preko 2 metra i pravljene su od pune cokolade gde neke iznose tezinu i po 350kg. Nakon posete muzeju slobodno popodne do polaska za Beograd oko 19h. 

5.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom);
 • smeštaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom;
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana;
 • usluge licenciranog pratioca grupe.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka;
 • ulaznice i fakultativne izlete;

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 • DVORAC ŠENBRUN (VELIKA TURA  + ZOO VRT + VRTOVI)  - 50€
 • PRATER I MUZEJ ČOKOLADE - 20€ 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih

NAČIN PLAĆANJA :

Isključivo u  dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

 • 40% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre početka korišćenja usluge.
 • 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Intesa
 • 40% prilikom rezervacije a ostatak čekovima na 2 mesečne rate.

Falcon d.o.o

Strahinjića Bana 73a,
Beograd, Srbija

www.falcon.rs

Dodatno predlažemo i...