Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Beč: 700din i 89€, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Beč sa agencijom Falcon

 • Super cena
 • 700 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 9

 • Putovanje u Beč
 • Dva noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz i pratnja vodiča
 • Termin: 14.02. i 05.03.

BEČ - centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD

Polazak oko 20:00h sa dogovorenog mesta, sastanak pola sata ranije. Usputno svraćanje u Novi Sad po putnike. Noćna vožnja kroz Madjarsku.

2. dan  PARNDORF - BEČ

Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima oko 08.00h. Slobodno vreme za šoping i šetnju, U 12h nastavak putovanja do Beča. Panoramsko razgledanje grada i šetnja u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan  BEČ – DVORAC ŠENBRUN + VRTOVI ŠENBRUNA + ZOO VRT

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do dvorca Schönbrunn jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. (velika tura koja traje sat vremena sa audio vodičem na srpskom jeziku.) Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Nakon posete dvorcu odlazak u zoo vrt koji se nalazi u okviru kompleksa Senbruna,koji je najstariji,najmoderniji i najbolji  zoo vrt na svetu osnovan 1779 godine u vreme vladavine Marije Terezije. Proglašen je za najbolji zoo vrt u Evropi četiri puta. Zoo vrt se prostire na 17 hektara a prostor za životinje je prostran i napravljen da podseća na njihovo prirodno stanište. Poseti ga oko 2,5 miliona ljudi godišnje Obilazak zoo vrta. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan   BEČ  – PRATER (MUZEJ ČOKOLADE)  - BEOGRAD

Doručak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do zabavnog parka Prater i  poseta muzeju čokolade u pratnji vodiča  koja na 2000m2 predstavlja interaktivni svet o kakao-u i cokoladi. U  muzeju se  nalazi i  velika tropska dzungla koja odaje utisak prave plantaze u kojoj farmeri uzgajaju kakao. Svu proceduru pravljenja cokolade, njeni mitovi, obrade i jos mnogo podataka posetioci mogu ovde da saznaju kao i da probaju raznovrsna pecena kakao zrna i da učestvuju u radionici izrade čokolade. Specijalni izgled muzeja doprinose i mnogobrojne cokoladne figure iz oblasti kulture i istorije koje su velicine preko 2 metra i pravljene su od pune cokolade gde neke iznose tezinu i po 350kg. Nakon posete muzeju slobodno popodne do polaska za Beograd oko 19h. 

5.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom);
 • smeštaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom;
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana;
 • usluge licenciranog pratioca grupe.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka;
 • ulaznice i fakultativne izlete;

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 • DVORAC ŠENBRUN (VELIKA TURA  + ZOO VRT + VRTOVI)  - 50€
 • PRATER I MUZEJ ČOKOLADE - 20€ 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih

NAČIN PLAĆANJA :

Isključivo u  dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

 • 40% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre početka korišćenja usluge.
 • 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Intesa
 • 40% prilikom rezervacije a ostatak čekovima na 2 mesečne rate.

Falcon d.o.o

Strahinjića Bana 73a,
Beograd, Srbija

www.falcon.rs

Dodatno predlažemo i...