Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Masaža glave, lica, dekoltea i ramena i piling lica!

Beauty paket u trajanju od 30 minuta u Salonu 12 Beauty room

  • Super cena
  • 1400 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 7

  • Beauty paket za dame u trajanju od 45 min
  • Masaža lica, vrata, dekoltea i ramena
  • Piling lica
  • Salon 12 Beauty room na Zvezdari 

Volite sve tipove masaže i prosto uživate u dodiru od samog početka, čak i kad su ruke terapeuta hladnjikave. Dodir može lekovit i ako ste i sami otkrili mnoga blagootvorna dejstva masaže, prepustite se ovakvom dodiru koji će opustiti sva vaša čula u Salonu 12 Beauty room.

Beauty paket obuhvata piling lica i masažu glave, lica, dekoltea i ramena u trajanju od 30 minuta

Salon 12 je nastao kao dinamičan spoj inovativnosti i ljubavi prema šminkanju i lepoti, svakom osmehu zadovoljstva svojim izgledom i dobrim osećajem negovane kože. Potrudili smo se da pri odabiru usluga koje ćemo imati u ponudi, obuhvatimo sve tretmane koji će Vam biti sasvim dovoljni za redovnu negu.

Svi naši protokoli i tretmani obuhvataju neinvazivne metode, koje su potpuno bezbedne i omogućavaju individualan pristup svakom našem klijentu u cilju postizanja izuzetnih rezultata. Posvećenost poslu, znanje i profesionalost doveli su nas do pažljivo odabranih peparata i kozmetičkih tehnika kojima se ponosimo u Salonu 12.

Naša mala oaza mira skrivena je u divnoj ulici sa drvoredom u srcu Zvezdare. U toplom ambijentu našeg salona se možete opustiti i napraviti pauzu od svih dnevnih obaveza, popiti kafu i uživati u nekom od mnogobrojnih tretmana koje Vam možemo ponuditi. 

Masaže i face gym tehnika kreirani su prema vašem tipu kože i intenzitetu koji Vi budete želeli, gde će vam na raspolaganju za savet i sugestiju uvek biti naša predivna maserka Milica dipl. fizioterapeut sa dugogodišnjim iskustvom i bezbroj zadovoljnih klijenata.

#NoviSaloniLepoteNaPopustima

Salon 12 Beauty room

Mehmeda Sokolovića 12,
Beograd, Srbija

salon12.rs/

Dodatno predlažemo i...