Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Banja Pačir: 90 din i 1.200 din, izlet i prevoz!

Pačirska banja i ergela Zobnatica, jednodnevni izlet sa autobuskim prevozom

 • Super cena
 • 90 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 25

 • Banja Pačir sa jezerom roze boje
 • Ergela konja Zobnatica
 • Prevoz turističkim autobusom
 • Usluge pratioca grupe 

Banja Pačir

U neposrednoj blizini Bačke Topole, a i Subotice postoji malo veštačko jezero a pri tome još termalno i lekovito, sa temperaturom vode u proseku oko 30 stepeni. Temperatura koji mnogi priželjkuju kada žele osveženje, a koja ih neće šokirati kada zagaze u vodu. Pačirska banja, prelepo uređeno kupalište sa termalnom vodom jedinstveno u Vojvodini i uopšte u ovom delu Evrope. Topla voda u Pačiru dolazi sa 1400 metara dubine i slana je, što čini odlazak u ovu banju jedinstvenim iskustvom.

Na svom putu ka površini voda prolazi kroz različite slojeve stena čime postaje obogaćena mineralima. Voda sadrži natrijum, jod, sulfat, brom i mnoge druge minerale koji unapređuju zdravlje. Temperatura vode, pri izlasku na površinu je 72 stepena, a pri hlađenju dolazi na temperaturu od 30 do 35 stepeni. Voda ima miris joda i drugih minerala, ali se na to može navići za nekoliko minuta. Jezero, pored mnogo minerala, sadrži i 21-22 grama soli po litru. Ono što će vas iznenaditi je trenutno pink boja vode u jezercetu. Kažemo jezerce, jer nije veliko, piše da je veličine dva olimpijska bazena oko 2000 m2, ali na oko, to je mala površina. Voda je "bistra", ne računajući na svetlo ljubičastu boju, koja kažu trenutno potiče od velikih koncentracija joda, broma i litijuma. Na osnovu sastava vode, banja je dobila sertifikat lekovite. Topla, slana voda pomaže u očuvanju i održavanju zdravlja, doprinoseći podizanju imunog sistema. Takođe, voda ima izuzetna svojstva i u lečenju raznih bolesti, naročito za kožne bolesti, reumatizam i stanje posle povreda. Pačirska banja ima jezero površine 2.000 kvadratnih metara, a otvorena su i dva bazena u zatvorenom prostoru koja su dostupna i zimi sa kapacitetom 200 ljudi. Imaju oblik malih jezera, a dubina vode se povećava ka sredini i dostiže 1,60m. Dno je pokriveno oblim kamenjem koje izuzetno prija stopalima pri hodu u vodi.

Oko jezera ima mesta za oko 1000 ljudi. Obezbeđen je besplatan parking i bežični internet, a u okviru banje možete kupiti neku poslasticu za najmlađe kao i specijalitet mekike (langoš), pomfrit, palačinke. U sklopu Pačirske banje, postoje i zatvoreni bazeni, tuševi, svlačionice, ležaljke.

Zobnatica se nalazi 5 km severno od Bačke Topole. To je turistički kompleks sa dugom tradicijom i raznovrsnom ponudom atrakcija. Svakodnevno pruža obilje idealnih sadržaja ljubiteljima očuvane prirode, lova, ribolova, i naravno konja.
Zobnatica je centar konjarstva i konjičkog sporta. Poznata je po ergeli sa tradicijom odgoja rasnih konja dugom preko dve stotine godina. Posetiocima se nudi turističko jahanje, škola jahanja, vožnja fijakerom. Uz ergelu je smešten i hipodrom sa pokrivenim manježom. Gosti mogu da posete i jedinstveni muzej konjarstva izgrađen u obliku kopita i nekadašnji Kaštel porodice Terlei koji je danas preuređen u hotel.

Program putovanja:

Polazak iz Beograda oko 07.30 časova sa parking kod Starog Sajmišta( blizu Sava Centra. Hayata).
Vožnja do banje Pačir. Kupovina ulaznica. Slobodno vreme za odmor, kupanje, uživanje. U popodnevnim časovima polazak do ergele Zobantice. Fakultativni obilazak muzeja Konjarstva I Ergele. Ko ne želi da obilazi, može da se prošeta, sačeka u restoranu. Nakon obilaska slobodno vreme i polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.
 
Cena aranžmana obuhvata:
 • prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
 • odlazak do Zobnatice
 • turistički pratilac tokom putovanja,
 • agencijske usluge
Cena aranžmana ne obuhvata:
 • ulaznica za banju 350 dinara ( obuhvata ulaz u banju, ležaljke, tuševe, svlačionicu )
 • obilazak muzeja Konjarstva i Ergele 200 dinara
 • individualni troškovi

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 01.01.2020.
Licenca OTP  3/2020, kategorije A 40 od 21.01.2020.

 

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...