Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ayuverdska masaža!

Dovedite stanje svog organizma u stanje opšte ravnoteže!

  • Super cena
  • 1200 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 9

  • Ayurvedska masaža
  • Masaža u trajanju od 45 minuta
  • Salon La Prima na Bulevaru

 

Ayurveda masaža
 
Ayurveda je sveobuhvatni sistem zaštite zdravlja
Na sanskritu (drevnom indijskom jeziku) aju (ayu) znači život (trajanje života: ispunjen i srećan život koji dolazi do svog kraja na potpuno prirodan način), a veda znači poznavati (spoznati). Dakle, Ayurveda koja datira od pre 5000 godina, ‘majka’ svih nauka koje potiču sa Istoka, uči nas da je tajna zdravlja u spoznaji kako se ponašati prema vlastitom telu, kako ovladati veštinom kontrolisanja svih funkcija koje treba da budu regulisane i usmerene da bi se postigao jedan srećan i produktivan život.
 
Ayurvedskom masažom delujemo na svih 5 slojeva našeg bića tj. na fizičko telo, energetsko telo, misli i um, osećanja i blaženstvo. Ovim tretiramo celo biće i dovodimo u stanje opšte ravnoteže.
 
U kombinaciji sa stimulacijom marma tački, zove se ajurvedska marma masaža. Tokom cele masaže, stimulišemo marme-energetske tačke u kojima se spajaju nervi, arterije, limfni sudovi…kao i nadi-energetske meridijane. Ovim podstičemo tokove krvi, limfe, energetske tokove i rad nervnog sistema.
 
Postoje tri tipa energije (doshe) koje su osnova psihosomatskog postojanja čoveka. Tri doshe su zadužene za regulisanje ravnoteže, energije i materije u našem organizmu. Ukoliko se pojavi neravnoteža doshe, dolazi do promena u fizičkom izgledu, pojavljuju se sluz, žuč, neprijatni mirisi, emotivne blokade, iznenadni izlivi emocija… U savremenom društvu nije jednostavno očuvati energetski balans…
Zato ayurvedska masaža predstavlja dobar način da se suočimo sa svim promenama, stabilizujemo i balansiramo energiju odbrane, olakšamo prirodan tok starenja, unapredimo zdravlje i održimo svoje psihofizičko blagostanje...
 
Marma Ayurveda masaža, se radi isključivo najkvalitetnijim hladno ceđenim uljima u kombinaciji sa etarskim uljima. U zavisnosti od tipa energije (doshe) kome klijent pripada, radi se potrebna kombinacija ulja a takođe, reguliše se i temperatura ulja.

Salon La Prima

Bul.Kralja Aleksandra 160,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...