Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Atina, 1. maj: 890din i 119€, 3 noćenja i prevoz!

Prvomajski praznici u Atini sa agencijom Petrović Worldwide

 • Super cena
 • 890 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 10

30.04.2019    1

 • Atina: 3 noćenja
 • Autobuski prevoz
 • Pratnja vodiča
 • Termin: 30.04. -05.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, Utorak Beograd (30.04. 2019.)

Polazak iz Beograda sa parkinga kod hale sportova na Novom Beogradu   u 17:00 h U 18.15h polazak iz Požarevca sa parkinga kod Dis-a. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Putovanje kroz centralnu i južnu Srbiju i Makedoniju.

2. dan, Sreda Kalambaka – Meteori – Atina (01.05. 2019.) 

Dolazak u prepodnevnim satima u gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Fakultativni odlazak na obilazak Meteora. Panoramska vožnja pored manastira koji se opisuju kao” osmo čudo sveta “sa posetom najvećem i najlepšem manastiru Veliki Meteori-Preobraženje. Pauza za fakultativni  ručak u expres restoranu u podnožju Meteora i nastavak puta ka Atini. Dolazak u prestonicu Grčke u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan, Četvrtak Atina (02.05. 2019.) 

Doručak. Nakon doručka zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Omonija, ulica Panepistimio sa prelepim neo-klasičnim zgradama Nacionalne Biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta (sada Nacionalni Istorijski Muzej). Najveći atinski trg Sintagma sa čuvenom zgradom Novog Parlamenta ispred koje se nalazi grob neznanom junaku, kog čuvaju evzoni. Nastavak panoramske vožnje pokraj starog Olimpijskog stadiona, Zevsovog hrama i Trajanovog slavoluka. Fakultativni odlazak do Akropolja i organizovani obilaz ak remek dela zlatnog doba Atine: Hadrijanov odeon, monumentalna vrata Propileji (437.- 432.god.p.n.e.), Partenon – hram boginje Atine, Erehteon. Slobodno vreme za individualnu šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, Petak Atina – Peloponez, Korint, Epidaurus, Mikena – Atina (03.05. 2019.)

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni obilazak najvećih atrakcija i lokaliteta poluostrva Peloponeza. Vožnja do Korintskog kanala - odakle se pruža najlepši pogled na kanal koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Nastavak putovanja do Epidaurusa mesto rodjenja Apolonovog sina Asklepija- boga medicine. Obilazak muzeja, i najočuvanijeg na svetu antičkog pozorišta iz 4.v.p.n.e.- legendarnog po svojoj izuzetnoj akustičnosti. Nastavak putovanja. Dolazak u MIKENU i obilazak ovog prelepog antickog grada. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno veče. Noćenje.

5. dan, Subota Atina – Tempi - Solun (04.05. 2019.)

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Solun sa usputnim pauzama.Dolazak u klisuru Tempi – kraća poseta Apolonovom izvoru, crkvi i izvoru Svete Paraskeve. Dolazak u Solun u popodnevnim časovima. Panoramski obilazak grada: Promenada, Bela kula, Sajam, spomenik Aleksandru Velikom, Aristotelov trg, glavne ulice… Poseta Zejtinliku– spomen groblju srpskih vojnika stradalih na Solunskom frontu uz obilazak spomen kosturnice. Kraća poseta crkvi Sv. Dimitrija i slobodno vreme u centru grada. .Slobodno vreme za šoping. U kasnim večernjim satima polazak za Srbiju.

6. dan, Nedelja Povratak (05.05.2019.)

Noćna vožnja kroz Makedoniju i Srbiju. Dolazak u Požarevac /Beograd  ranim prepodnevnim časovima .

ARANŽMAN OBUHVATA :

 • prevoz turističkim autobusom sa audio, video opremom i klimom
 • smeštaj na bazi tri noćenja u Atini sa doručkom ( doručak švedski sto) u hotelu NEOS OLYMPOS   ili u nekom od hotela iste kategorizacije
 • usluga predstavnika agencije/vodiča, 
 • troškove organizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove putnika

FAKULTATIVNI IZLETI: 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika, a moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih osoba, kao i drugih objektivnih okolnosti.

Cene fakultativnih izleta: 

 • obilazak Akropolja sa ulaznicom i muzeja 30€ po osobi
 • celodnevno fakultativno obilazak Korintskog kanala, Epidaurusa i Mikene sa ulaznicama u Mikenu i Epidaurus 45€ po osobi
 • obilazak Meteora sa ulazom u Manastir Preobraženje 15€
 • Paket fakultativnih izleta (za uplate prilikom rezervacije) za sve izlete je 80€ 

POPUSTI I DOPLATE: NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom i lokacijom, dobija se najranije 5 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne Credit agrocole banke  na dan plaćanja, u skladu sa sledećim uslovima:

 • prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja
 • prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30 %, ostatak na rate deponovanim čekovima, poslednja rata 2 meseca posle realizovanog putovanja

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIC WORLDWIDE,
Organizator putovanja PETROVIC WORLDWIDE , Licenca br. OTP 33/2018
Cenovnik br. 5 od 07.06.2018

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23,
Požarevac, Srbija

Dodatno predlažemo i...