Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 12 anticelulit tretmana u salonu Essence of Beauty!

3 anticelulit pilinga, 3 tretmana ručne anticelulit masaže, 3 termopakovanja i 3 tretmana u infracrvenom ćebetu za 1.490 din

  • Super cena
  • 1490 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 15

  • 3 tretmana anticelulit masaže u trajanju od po 30 minuta
  • 3 anticelulit pilinga
  • 3 tretmana anticelulit termo pakovanja
  • 3 tretmana u infracrvenom ćebetu u trajanju od po 40 minuta

Salon lepote Essence of Beauty nudi paket od 12 anticelulit tretmana po promotivnoj ceni od 1.490 din. Kontaktirajte ih po dobijanju kupona i zakažite svoj termin.

Anticelulit ručna masaža najbolji je borac protiv ove uporne i dosadne tekovine novog doba. Masaža ima za cilj da stimulišući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksifikaciju izbaci iz organizma. S obzirom da je lociran 3-5 milimetara ispod površine kože, u vezivnom tkivu, nema razloga za grubim pritiskanjima i ostećenjima krvnih sudova koji će se oglasiti modricama, koje su apsolutno nedozvoljene.

Kozmetički salon Essence of Beauty odiše toplinom i u njemu se klijenti tokom tretmana osećaju prijatno i relaksirano, a ljubaznost i profesionalnost osoblja je ključ našeg uspeha.

U toplom i opuštajućem ambijentu našeg salona dočekaće vas profesionalan tim iskusnih kozmetičara i fizioterapeuta, a vi se možete potpuno opustiti i beskrajno uživati u vremenu koje ste izdvojili samo za sebe. Uz stalno praćenje dinamičnog razvoja kozmetologije, tu smo da vam ponudimo široku lepezu tretmana koji  su vrlo prijatni, efikasni i utiču ne samo na vaš lepši izgled nego i na celokupan osećaj zadovoljstva .

Essence of Beauty

Bulevar Zorana Đinđića 6/1,
Beograd, Srbija

www.essenceofbeauty.rs

Dodatno predlažemo i...