Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Anoskopija sa sklerozacijom hemoroida!

Anoskopija - specijalistički pregled zadnjeg dela debelog creva i hemoroida u specijalističkoj ordinaciji Đukić

  • Super cena
  • 7000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Anoskopija sa sklerozacijom hemoroida 
  • Potpuno je bezbolna i izvodi se ambulantno
  • Sklerozantno sredstvo se ubrizgava (injicira) direktno u hemoroidalni jastuk
  • Terapija sklerozantnim sredstvima je najpogodnija za lečenje hemoroida

 

Anoskopija sa sklerozacijom hemoroida u Poliklinici Đukić.
 
Hemoroidi ili šuljevi su:
 
Prošireni i otečeni krvni sudovi u analnom kanalu ili oko anusa.
Nekada su hemoroidi proglašavani za venska proširenja analnog kanala, dok se poslednjih godina hemoroidi opisuju kao vaskularno jastuče u kome postoji čitav splet krvnih sudova (arterija, vena i njihovih spojeva). Hemoroidi su jedna od najčešćih bolesti savremenog čoveka.
Postupak sklerozacije:
 
Izvodi se davanjem injekcije sklerozantnog sredstva u koren hemoroida. Injekcija se pomoću proktoskopa ubrizgava u peteljku hemoroida. Nakon ubrizgavanja sklerozantnog sredstva može se javiti prolazni, duboki bol ali ako se pravilno izvede, tehnika je uglavnom bezbolna.
 
Sklerozacijom se izaziva nastanak fibroze tkiva ispod sluznice, što rezultira zatvaranjem krvnog suda hemoroida, koji se smanjuje i iščezava. Sklerozacija se može ponoviti i nekoliko puta.
 
Poliklinika Djukić smeštena je u najeletnijem delu Beograda u Ulici Patrijarha Varnave broj 19, na Svetosavskom Platou. Opremljena je najnovijom i savremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.
 
Vlasnik Poliklinike je prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika. Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

 

Specijalistička ordinacija Đukić

Patrijarha Varnave 19,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...