Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Akupresura za mršavljenje!

kompleksna medicinska tehnika, a može da pomogne u izlečenju preko 10 zdravstvenih tegoba

  • Super cena
  • 500 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Akupresura tretman za mršavljenje
  • Aseptična, neinvazivna i bezbolna metoda
  • Ubrzavanje metabolizma
  • Tradicionalna kineska medicinska tehnika

 

Akupresura

Akuresura predstavlja vrstu medicine koja potiče iz Azije i bazira se na japanskoj i kineskoj tradicionalnoj medicini. Akupresura je drevna kineska tehnika koja se sprovodi presurom, odnosno pritiskom prsta na tzv. akupresurne tačke. Tačke za akupresuru poređane su duž 14 meridijana koji ne odgovaraju ni jednom fiziološkom procesu ili anatomskoj strukturi tela. Tako, može se pritisnuti samo jedna tačka da bi se ublažio određeni simptom ili tegoba, ili niz tačaka određenim redosledom kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma.

Akupresurna tačka koja se nalazi ispod uha, tačnije na mestu na kojem se, prilikom otvaranja i zatvaranja usta, najviše osećaju pokreti vilice efikasno suzbija glad. Rezultati jednog istraživanja pokazali su da se svakodnevnom stimulacijom ove tačke snižava nivo leptina u krvi – hormona koji je odgovoran za javljanje gladi.

Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne tačke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišući ih masažom, grejanjem ili iglama, možete povratiti unutrašnju ravnotežu i ublažiti tegobe. Akupresura koristi iste tačke kao i akupunktura, ali u ovoj tehnici tačke se tretiraju pritiskom prsta ili šake, dok se u akupunkturi tačke stimulišu ubadanjem iglica.

EFEKTI LEČENJA AKUPRESUROM

Neke osobe efekat akupresure osete već nakon jednog ili dva tretmana. U zavisnosti od opšteg stanja organizma, nekima je potrebno malo više da bi im telo reagovalo i da se osete pozitivni pomaci u duševnom, fizičkom i emocionalnom stanju.
Rizici akupresure su minimalni, odnosno gotovo da ne postoje pod slovom da se poštuju sve mere opreza. Postoje određene tačke koje se ne smeju pritiskati tokom trudnoće, niti se pritiskaju otvorene rane, proširene vene, tumori, upaljena ili inficirana koža, mesta nedavnog operacionog zahvata ili predeli u kojima se sumnja na prelom kosti.

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Kao rezultat toga, postaćete mnogo energičniji u toku dna, a suvišna masnoća počeće polako da se eliminiše i da se prekida njena akumulacija.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...