Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ajkus kapsule!

Pakovanje od 30 ili 60 kapsula po ceni već od 400 din

 • Super cena
 • 400 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Ajkus kapsule za imunitet
 • Ajkus, ulje iz ajkuline jetre na tržištu već 20 god
 • Pakovanje od 30 ili 60 kapsula
 • Jačanje imuniteta, prevencija, alergije, holesterol

AJKUS KAPSULE

Ljudski imunološki sistem se veoma razlikuje od imunološkog sistema ajkule.  Za razliku od njega, imunološki sistem ajkule je prilično jednostavan, a naučnici ga smatraju gotovo savršenim. 

Obzirom da današnji čovek živi u prilično neprijateljskom okruženju zagađivača, virusa, bakterija, raznih hemijskih supstanci u hrani, vodi, vazduhu, i bolesti uzrokovanih stresom, njegov imunološki sistem je postao ranjiv i svaka najezda neprijateljskih čestica ga može lako napasti. Blagotvorno dejstvo Ajkus ulja iz ajkuline jetre podiže broj upravo odbrambenih ćelija, belih krvnih zrnca koji se bore sa neprijateljskim česticama. 

Ajkus na taj način snaži organizam i jača njegov imuni sistem ne dopuštajući neprijateljima da ga napadnu, odnosno, savladaju. Mnogobrojna pozitivna dejstva ovog ulja poznata su još od davnina.
 
Ajkus deluje na:
 • Jačanje imuniteta 
 • Prevenciju/ pomoć pri lečenju prehlade i gripa 
 • Prevenciju/ pomoć pri lečenju astme i bronhitisa 
 • Protiv kancera - za sprečavanje štetnih posledica zračenja kod radioterapije i kod hemoterapije (stimuliše stvaranje odbrambenih ćelija) 
 • Protiv alergija 
 • Protiv holesterola i povišenog krvnog pritiska 
Zašto je dobro koristiti Ajkus?
 • Zato što je bogat alkoksiglierolom (AKG) kao i majčino mleko!
 • Zato što nema kontraindikacije!
 • Zaustavlja prehladu i grip!
 • Pomaže da pobedite astmu, bronhitis i alergije!
 • Smanjuje holesterol!
 • Neutrališe sve poremećaje u pomanjkanju imunološkog sistema
"Ajkus", ulje iz ajkuline jetre, postoji na tržištu već dvadeset godina. Proizvod je visoko kvalitetan ima do 22% alkoksiglicerola (glavni sastojak ljudskog majčinog mleka) odnosno od 100-110mg u 500mg proizvoda. Ajkus je proizvod bez aditiva, konzervansa, boja, ocišćen od A, D i E vitamina tako da konzumiranjem ovog proizvoda ne može doći do hipervitaminoze i što je najvaznije, on je bez kontraindikacija. Izuzetno je dobar za jačanje imuniteta, kao i kod bilo kakvih bolesti koje su usko povezane padom imuniteta. 
 
Sastav
1 kapsula Ajkusa sadrži 500 mg ulja iz ajkuline jetre. % AKG-a u svakoj kapsuli iznosi 20-22%, odnosno, od 100-110 mg alkoksiglicerola (AKG-a)
Glavni sastojak Ajkusa je alkoksiglicerol, poznatiji kao AKG, inače najznačajniji za imunološki sistem organizma. AKG je jedini antioksidans koji prodire kroz membranu ćelije i čisti je od slobodnih radikala. Slobodni radikali vrše transmutaciju jezgra ćelije, a samo jedna mutirana ćelija je dovoljna da izazove kancer... AKG je glavni sastojak i ljudskog majčinog mleka, koje kod novorođenčadi stvara zaštitu od virusa i bakterija dok oni sami ne razviju sopstvene odbrambene ćelije. Majčino mleko sadrži 10 puta veću koncentraciju AKG-a od kravljeg mleka, a ulje iz ajkuline jetre ima 2 puta više AKG-a od majčinog mleka! Ulje iz ajkuline jetre je najveći prirodni izvor alkoksiglicerola.
Ajkus ulje iz ajkuline jetre je tehnološki prečišćeno i ne sadrži nezasićene masne kiseline Omegu 3 (EPA i DHA masne kiseline), Omegu 6 i Omegu 9, kao ni vitamine A i D čijim prekomernim unosom može doći do hipervitaminoze. Takođe ne sadrži DDT i PCB, teške metale, kao ni holesterol, konzervanse, boje ili aditive. Ajkus je dobijen isključivo fizičkom preradom, nije hemijski obrađen.
Omotač Ajkus kapsule je goveđeg porekla te ga organizam lako prerađuje.
 
Doziranje i način upotrebe
Ajkus se koristi kao preventiva bolesti ili ukoliko je bolest već nastupila kao pomoć pri lečenju.
 
U preventivi:
Odrasli: Treba uzimati 1- 2 kapsule od 500 mg dnevno, najbolje uveče pred spavanje, jer je tada sposobnost apsorpcije organizma najveća.
Deca: 1 kapsula od 500 mg dnevno.
Ukoliko se koristi preventivno, 1-2 kapsule od 500 mg dnevno su dovoljne da Ajkus ojača imunitet i odbije viruse i bakterije koje ga napadaju.
 
Tokom bolesti:
Odrasli: Ukoliko se počne sa korišćenjem kada je organizam već oboleo, da bi Ajkus pomogao organizmu da nadjača neprijatelja, potrebno je uzimati 4-6 kapsula od 500 mg dnevno. Time se znatno skraćuje i vreme oporavka i jača organizam obolelog.
Deca: Kod dece, i u slučaju bolesti dovoljno je uzimati 1 kapsulu od 500 mg dnevno.
 
Tajna našeg uspeha je u tome što nudimo potpuno prirodna blaga koja snaže naš organizam čineći ga jakim i otpornim.

 

AJKUS OILS d.o.o.

Jose Merkovića 15,
Subotica, Srbija

www.ajkus.rs

Dodatno predlažemo i...