Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana aerobika za žene!

Mesec dana aerobika u sportskom centru Forma na Banovom Brdu

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST61%
  • UŠTEDA1210 din
 • 790 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 19

 • Mesec dana aerobika
 • 12 termina
 • Treninzi su ponedeljkom, sredom i petkom u 20:30h
 • Ponuda važi za žene

Godine planiranja i realizacije su dovele do toga da sportski centar Forma danas može da odgovori zahtevima kako rekreativnog tako i profesionalnog, takmicarskog sporta.

Prijatan ambijent, prirodna provetrenost i redovno održavanje higijene na maksimalnom nivou ucinice besprekornim svaki sportski dogadjaj u najkvalitetnijim uslovima. Vrhunska oprema koja dostiže najsavremenije standarde omogucuje praktikovanje od borilackih,preko umetnickih do onih sasvim rekreativnih sportova. Za razliku od vecine objekata ovakve vrste centar Forma nije preureden podrumski ili drugoj svrsi namenjen prostor, vec je osmišljen i izgradjen prema svojoj, sportskoj nameni. O kvalitetu usluge i uslova svedoce mnogi a možete se u to i sami uveriti u prostorijama sportskog centra Forma. Dobro došli!

Za zdravo i lepo telo.

Aerobik: Ova rec, samo po sebi, jednostavno znaci "sa kiseonikom", ali ona dobija novi smisao kada se koristi kao pridev za opisivanje vežbi.Korišcenje iste velike mišicne grupe, ritmicno, u periodu od 15 do 20 minuta ili duže, a da pritom zadrže 60-80% od maksimalne srcane frekvencije.

Zašto Aerobik

Aerobik ce vam pomoci da sagorite telesne masti (aerobne vežbe sagorevaju masti brže nego bilo koje druge vrste vežbe) i poboljšati vam snagu tela, oblik i zategnutost.

Još jedna jednostavna mera provere optimalanog intenziteta vežbanja je takozvani "test razgovor".Trebalo bi da budete u stanju da obavite kraci razgovor dok radite aerobik vežbe. Ukoliko vam ponestaje daha dok govorite, verovatno radite anaerobno. Kada radite anaerobno, pre cete se zamoriti i verovatnije je da cete dobiti upalu mišica nakon vežbanja.

Aerobik vežbe poboljšavaju kondiciju srca i pluca povecanjem kolicine kiseonika koji je na raspolaganju telu i omogucavajuci srcu da koristi kiseonik mnogo efikasnije. Kako srcani mišic postaje jaci i efikasniji, sa svakim otkucajem srca pumpa se veca kolicina krvi. Kao rezultat toga, vežbac koji je u kondiciji može da radi duže, energicnije i da ostvari brži oporavak na kraju grupe aerobnih vežbi.

Negativnu energiju i loše raspoloženje ostavi kod nas. Postani naš član i samim tim ćeš imati razlog da se raduješ svakom narednom ponedeljku i dolasku na trening.

Treniramo u prirodno provetrenom prostoru u prelepom delu Banovog brda u blizini Košutnjaka. Za trening nisu potrebne patike, trenira se ISKLJUČIVO u čarapama jer je pod obložen mekanom Tatami podlogom.

Sportsko rekreativno udruženje Forma

Blagoja Parovića 68,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...