Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

50% popusta za jedan individualni čas jahanja na salašu Stremen, umesto 950din platite samo 475din

  • VREDNOST950 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA475 din
 • 475 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 Dani puni događaja lete brzo ali kasnije u sećanju prolaze sporo jer su puni doživljaja koje ne zaboravljate. Mi smo odlučili da Vam pomognemo svojim ponudama da stvorite dane za pamćenje! Jedan takav bi upravo mogao biti na salašu Stremen!

Najlepše od prirode

Salaš Stremen omogućio Vam je da posle svakodnevne vreve i užurbanosti pobegnete od svega i nadomak grada uživate u prijatnom ambijentu za odmor i rekreaciju uz dobar zalogaj. Od brojnih sadržaja izdvajamo druženje sa najplemenitijim i najlepšim životinjama- konjima. Za ovaj neponovljiv doživljaj obezbedili smo Vam 50% popusta u školi jahanja!
   Na samo dvadsesetak kilometara, od Novog Beograda, u selu Jakovo, svega kolometar od reke Save salaš Stremen ljubiteljima prirode, životinja, rekreacije i domaće kuhinje ponudio je nezaboravne trenutke. Osim škole jahanja preporučujemo: rekreativno i sportsko jahanje, poni i igralište za decu, prijatne šetnje do Save, vožnju konjobusom ili romantičnu vožnju fijakerom uz reku. Salaš je jedinstveno mesto za sve koji vole da uživaju u domaćoj hrani i piću a autentičan ambijent dopunjuju letnja bašta i lokalna etno muzika!

Salaš Stremen

Savska bb,
Jakovo, Srbija

www.salasstremen.co.rs

Dodatno predlažemo i...