Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 ultrazvučnih kavitacija za redukciju celulita!

Preoblikujte svoje telo, budite lepi i zadovoljni!

  • VREDNOST8,000 din
  • POPUST81%
  • UŠTEDA6510 din
 • 1490 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 15

 • 5 ultrazvučnih kavitacija
 • Limfna drenaža
 • Neinvazivan i bezbolan tretman
 • Tretman eliminiše štetne toksine

Rešite se pomorandžine kore, masnih naslaga na stomaku, bokovima i zadnjici na vreme!

Malo ko od nas je potpuno zadovoljan svojim izgledom - celulit, opuštena koža i višakna butinama, zadnjici, bokovima i struku zadaje najviše muke. Naročito u i nakon perioda slava i praznika! Tretmani kavitacije u  salonu Nika El na Novom Beogradu pokazali su se kao efikasno oružje protiv ovih nesavršenosti! Aparatom se ultrazvučnim vibracijama uz limfnu drenažu efikasno razbijaju masne naslage i suvišna tečnost, a rezultati su trajni.

Postupak kavitacije - tretman kojim se celulit i masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvučnim talasom. Tokom tretmana dolazi do bezbolnog topljenja masnog tkiva i to je jedina metoda koja je alternativa hirurškoj liposukciji. Posebno je efikasna za smanjenje masnih naslaga na stomaku, kolenima, butinama, bokovima, zadnjici i rukama. Trajanje tretmana je oko 45 min. po regiji i ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2-4 cm po tretmanu, a na butinama od 1-2.5 cm po tretmanu. Izmereni gubitak se ne vraća, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo" efekta. Tretman je namenjen svim muškarcima i ženama bez obzira na godine života koji ne mogu da se reše lokalizovanih masnih naslaga  uprkos dijetama i upornom vežbanju. Ovim tretmanom može se rešiti  problem "pivskog" stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.

Za vidiljvi efekat potrebno je uraditi seriju od 5 tretmana koji se rade jednom nedeljno.

Kavitacija eliminiše i zaista štetne toksine koji se zadržavaju u ćelijama. U ove toksine spadaju otrovi, kancerogeni teški metali, toksične supstance od svarene hrane, mlečna kiselina, slobodne masne kiseline, mokraćna kiselina i potkožne masti koje se smatraju uzročnicima starenja i zamora.

Salon lepote Nika EL

Salon lepote Nika El se nalazi na adresi Jurija Gagarina 149. Salon je koncipiran da pruži kozmetičko – estetske usluge svojim klijentima u koje spadaju depilacija (topla i hladna), pedikir, manikir, relaks masaža, anticelulit tretmani, kavitacija, gipsane bermude, nadogradnja trepavica i profesionalno šminkanje.
Tim čine mladi stručnjaci kojima je imperativ da se klijenti osećaju prijatno u našem salonu i da dobiju kvalitetnu uslugu. U želji da ispunimo očekivanja korisnika naših tretmana, stalno se usavršavamo i uvodimo novine u naš rad.

Salon Nika El

Jurija Gagarina 149,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...