Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 maderoterapija celog tela i 5 pakovanja sa anticelulit termo gelom!

5 maderoterapija celog tela (noge, zadnjica, stomak, ruke) u trajanju od 40 min i 5 pakovanja sa anticelulit termo gelom!

  • VREDNOST7,000 din
  • POPUST59%
  • UŠTEDA4100 din
 • 2900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 14

 • Paket od 5 maderoterapija celog tela
 • 5 pakovanja sa anticelulit termo gelom
 • Trajanje tretmana je 30 minuta
 • Obavezno zakazivanje termina

Nakon dugog zimskog perioda često ne tako povoljnog za naše telo, a posebno celulit, Maj je krajnje vreme da skinete svoj "SCAFANDER" i učinite nešto korisno za svoje telo. Mi smo tu, da sa Vama, uz muziku i prijatnu žensku atmosferu pobedimo uporni celulit i spremimo se za leto!  Dođite i saznajte zašto je baš ova masaža već posle prvog tretmana omiljena svim zenama. Vaš Scafander!

ŠTA JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala - tačnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma.

Prvo što je karakteristično za maderoterapiju jeste taj specifičan set opreme koji se koristi prilikom tretmana. Postoji oko 20 drvenih alata za masažu da tako kažemo, a većina podseća modifikovane izrezbarene oklagije i rolere. Odatle često i taj naziv “masaža oklagijama” Dakle, nije u pitanju ono kuhinjsko pomagalo koje svi imamo kod kuće, nego nešto slično. Malo kasnije objasnićemo kako pojedini delovi te opreme deluju, izgledaju i kako se upotrebljavaju. U suštini oni su svojevrsni masažeri za celulit.

Masaža oklagijama radi sa prirodnim materijalima. Ne postoje neke kontrandikacije i nuspojave ove masaže, a oni koji su imali iskustva sa maderoterapijom kažu da je mnogo prijatnija od klasične anticelulit masaže.

Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše ishrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način uneli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. I višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru - celulit.

Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara, a anticelulit masaža oklagijama ima upravo tu ulogu - ravnomernim, ritmičnim pokretima stimuliše protok limfe. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

ANTICELULIT PAKOVANJE SA GELOM

Visoko efektni anticelulit termo gel sadrži sastojke koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta. Prilikom pakovanje postiže se termo efekat i izaziva hiperemija (lokalno crvenilo), koji povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća. Takođe se povećava čvrstina i elastičnost kože, povećava mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća.

Scafander kozmetički salon

Pere Veljkovića 12,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...