Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4u1 tretman lica!

Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lica.

  • VREDNOST3,500 din
  • POPUST72%
  • UŠTEDA2510 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 2

 • 4u1 tretman lica
 • Enzimski piling
 • Ultrazvučna špatula,
 • Biopolarni lifting i serum hijelurona

Blistavo lice tokom hladnih dana!

Ultrazvučni piling špatulom
može biti primenjen na svim kožama, bez ikakvog nusefekta, bez crvenila i perutanja. Nakon ovog pilinga dobija se perfetno čista koža bez ikakve agresije. Ultrazvučni piling svojim vibracijama odbacuje mrtve ćelije i nakon toga koža ostaje perfektno čista i spremna za dalje procedure. Apsolutno bezbedna metoda, može se raditi u toku cele godine, preporučuje se jednom u mesec do dva. Preporučuje se i mlađim i starijim dama, posebno onim sa tankom, suvom i kožom sa kapilarima kao i koži koja je sklona alergijskim reakcijama budući da ne sadrži nikakve supstance.

Bipolarni radiotalasi su  sistem radio talasa koji se u kozmetologiji koristi za brze efekte liftinga, odnosno zatezanje kože. Aparat koristi frekvenciju od 5MHz i temperaturu 42°C ~ 45°C. Prodornost bipolarnih radiotalasa je 5-6 mm. Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Tretmani se rade dva puta nedeljno u prve dve nedelje, a zatim jednom nedeljno. Broj sesija može da varira od 6 do 10, zatim održavanje. Tretman traje oko 30 min. Efekti biopolarnog liftinga: povećanje tonusa, zateže kožu, povećava tonus i doprinosi regeneraciji.

Tretman započinje: uklanjanjem šminke, ili njenih ostataka. Potom se na kožu aplicira enzimski piling (par minuta) i koža se očisti.

Posle tretmana parenja lica vapozonom, pristupa se čišćenju lica tj. komediekspresiji. Nakon ovog tretmana na lice se stavlja toxine maska odnosno, pravi biološki upijač koji apsorbuje i eliminise nečistoće sa kože. Time se završava prvi deo tretmana korišćenjem darsonvalizacije, koja je bitna zbog dejstva ozona na kožu.

Drugi deo tretmana podrazumeva ultrazvučnu špatulu. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju.

Postižu se odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, bubuljica i mrlja. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Treći deo tretmana sastoji se u nanošenju maske od Aloje i seruma sa tri vrste hijelurona za potpunu revitalizaciju kože.

Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lice.

Kozmetičko frizerski salon Studio Angel

Bulevar patrijarha Pavla 14a,
Novi Sad, Srbija

www.facebook.com/studioangelns?fref=ts

Dodatno predlažemo i...