Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4u1 Radiotalasni lifting tela, lipoliza, vacuum i anticelulit serum!

Topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i unos aktivnih supstanci uz vacuum

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST66%
  • UŠTEDA1310 din
 • 690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • 4u1 radiotalasni lifting tela
 • Zatezanje kože
 • Aticelulit serum i vacuum
 • Salon u samom centru grada

Multipolarni radiotalasi zatežu kožu, tope masne naslage, dok vacuum vrši masažu tkiva u cilju toniranja kože, bolje ishrane i limfne drenaže, odnosno odnošenja i izbacivanja produkata lipolize, uz aplikaciju anticelulit seruma.
 
Tretman se sastoji iz aplikacije multipolarnih radiotalasa u cilju topljenja masnih naslaga, zatezanja kože, unosa aktivnih supstanci i vacuum terapije. Sve je to praćeno stimulacijom kože terapijskim svetlom (630-760nm). Koža tretirane regije postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija.
Vidljive efekte daje i na mestima gde je ultrazvučna kavitacija davala slabije rezultate, zbog same građe tretirane regije i male količine naslaga i blizine koske ispod njih, kao što su kolena, regija brusa…
Prednost radiotalasa: sigurno, bezbedno, neinvazivno, nehirurški,  naučno zasnovana metoda, klinički testirana, nije potreban oporavak od tretmana, rezultati su vidljivi i merljivi.
Tretman traje 30min. Jedan tretman se izvodi na 1 regiji (stomak ili ruke ili noge ili listovi ili leđa...). Merljive promene nastaju već od prvog tretmana. Sinteza kolagena i elastina se nastavlja tokom vremena (narednih 3-6meseci). Rezultati liftinga traju  2 godine. Nema jo-jo efekta. Pogodan je za tretiranje svih delova tela i svih tipova kože.
Multipolarni radiotalasi su inovativni sistem najnovije generacije radiotalasa u estetskoj medicini i kozmetologiji. Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte  estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom. Multipolarni radiotalasni lifting  je najpopularniji nehirurški tretman za mršavljenje i zatezanje kože. Deluje tako što podiže temperaturu kože na 40-45°C čime vrši aktivaciju fibroblasta, što dovodi do sinteze kolagena i elastina. U dubini se koristi fokusirana energija čime se tkivo zagreva na 60-70°C i dolazi do topljenja masnih ćelija. Tokom tretmana dolazi do kontrakcije već postojećeg kolagena čime dobijamo momentalan efekat zatezanja. Efekti se vremenom povećavaju umesto da se gube.  Dolazi do intenzivnog zatezanja kože, uklanjanja celulita, boljeg tonusa, remodelizacije tretirane regije, smanjenja ožiljaka. Preporučuje se preventivno od 25. godine, a kod zrelijih koža za uklanjanje već postojećih problema.
Vacuum se koristi kako u kozmetičkim tretmanima tako i u terapijske svrhe. Deluje na krvne sudove, poboljšava mikrocirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime dovodi do razgradnje celulita, zatezanja kože, kao i smanjenja spazma u mišićima i bolova koji ih prate.  Programi su kompjuterizovani i prilagođeni svakoj regiji ponaosob. Njima se vrši endomasaža odizanjem kože od potkožnog tkiva, čime pospešujemo prokrvljenost kožnih struktura od unutra ka spolja, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću tretirane regije. Limfnom drenažom dobijamo izbacivanje otrovnih materija. Mikrocirkulacija ubrzava regeneraciju kože, što dovodi do redukcije ožiljaka i strija. Povećava se imunitet i smanjuje mišićna napetost. Može se koristiti na za razbijanje masnih naslaga, intenzivno zatezanje kože, oslobađanje od celulita ili bolova.
Dovodi do: bolje kapilarne cirkulacije, veće snabdevenosti kiseonikom čime se ubrzava topljenje masnih naslaga, boljeg protoka tečnosti, povećanja metabolizma, povećanja hranjivih materija u tkivu i drenaže štetnih, bolje stimulacije imunološkog sistema. 
Treba povećati unos vode zbog bolje hidratacije tkiva i lakšeg izbacivanja štetnih materija iz organizma.
Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.
Salon se nalazi u strogom centru grada.

Centar lepote Hren

Obilićev venac 18-20, TC City Passage,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...