Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4D HiFU tretman (Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk) podmlađivanja lica ili vrata ili dekoltea!

Jednokratni tretman koji vam pomaže da dobijete jaču, čvršću i zategnutiju kožu!

  • VREDNOST70,000 din
  • POPUST90%
  • UŠTEDA63100 din
 • 6900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Tretman zatezanja celog lica ili vrata i podbratka ili dekoltea
 • Idealan za osobe preko 30 godina starosti
 • Tretman traje 30-40 minuta

 4D Hifu lica

Nehirurški lifting lica,postupak zatezanja kože sa minimalnim zastojem. Rezultati se eksponencijalno poboljšavaju sa 3 dana na 3 nedelje do 3 meseca kako se kolagen reprodukuje ispod kože.
Predstavlja terapijsku tehniku koja koristi nejonizujuće ultrazvučne talase za zagrevanje tkiva.4D Hifu je uspešan kozmetički tretman za zatezanje kože koji neki smatraju neinvazivnom i bezbolnom zamenom za lifting lica. Koristi ultrazvučnu energiju da podstakne proizvodnju kolagena, što rezultira čvršćom kožom. 
Ključne pogodnosti za klijenta nakon Hifu tretmana: podignite i zategnite obrve, smanjiti linije mrštenja, ublažiti bore smejalice, poboljšati izgled vrata.
Hifu depoziti usredsredili su ultrazvučnu energiju ispod površine kože kako bi stezali sloj lica, kao i stimulisali stvaranje novog kolagena u telu. Kao rezultat, koža će vremenom zapravo početi da se podiže i tonira. 4D Hifu je jedini neinvazivni tretman koji može posebno ciljati duboki temelj ispod kože koji se rešava u kozmetičkoj hirurgiji bez sečenja ili narušavanja površine kože, to je ujedno i jedini postupak korišćenja ultrazvučnog snimanja, koji nam omogućava da zaista vidimo slojeve tkiva na koje ciljamo tokom lečenja i osiguramo da se energija tačno taloži tamo gde će biti najefikasnija.
Kojim osobama nije preporucljivo da koriste Hifu tretman?
Onima koji su na ili su upravo završili fotosenzibilne lekove kao što su antibiotici, imaju autoimuni poremećaj, imaju izuzetno osetljivu kožu, imaju aktivnu prehladu, oni koji imaju rozaceju, dermatitis, psorijazu, ekcem.
Kako deluje?
4D Hifu koristi koncentrisanu ultrazvučnu energiju za lice i vrat ručnim uređajem. To je neinvazivni tretman koji pomaže u stimulisanju ćelija, što rezultira podmlađivanjem tkiva i proizvodnjom kolagena. Ukupni efekat lečenja je podsticanje zatezanja i podizanja kože na ovim područjima. Hifu tretman može pomoći u podsticanju podmlađivanja tkiva i stvaranja kolagena - što rezultira zatezanjem i podizanjem opuštene kože. Kao postupak podmlađivanja kože, hifu može pomoći u podizanju i zatezanju vrata, brade i obrva i poboljšati linije i bore na grudima. 
Očekuje se da će proizvodnja kolagena dostići svoj optimalni nivo za dva do tri meseca. tokom ovog perioda pacijent već može da vidi kako joj koža lica postaje mlađeg izgleda, zdravija I mekša.
Kako zapravo izgleda postupak?
Provodni gel se nanese na lice, klijent treba da doživi škakljanje ispod kože kroz ultrazvuk visoke frekvencije. nakon postupka lice se može lagano ispirati nekoliko sati zbog obilja proizvedenog kolagena. neki ljudi to opisuju kao sitne električne impulse ili laganu bodljikavu senzaciju. 
Kada je najbolje vreme za ovaj tretman? 
Rezultati vrhunski dosežu 3 nedelje nakon postupka. Trajanje: ovaj postupak stimuliše kolagen, tako da su rezultati dugotrajni i trajni dok kožni ciklus ne počne ponovo. 

Zastoji: Nema,možete se odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima i ne postoje posebne mere koje treba da preduzmete. Vreme trajanja tretmana po regiji oko 45 min.

 

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22,
Beograd, Srbija

www.anahata.rs

Dodatno predlažemo i...