Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4D HiFU Body tretman (Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk) za oblikovanje tela!

Jednokratni tretman koji Vam pomaže da dobijete vitku i savršenu liniju

  • VREDNOST70,000 din
  • POPUST90%
  • UŠTEDA63100 din
 • 6900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Tretman uništavanja masnih naslaga i celulita
 • Uklanjanje strija i zatezanje kože
 • Tretman traje 30-40 minuta

4D Hifu tela
 
Fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, ili obično zvan HIFU, relativno je novi nehirurški kozmetički tretman za zatezanje kože koji neki smatraju neinvazivnom i bezbolnom zamenom za lifting lica.HIFU tretmani zasnovani su na teoriji podizanja hipertermije.4D HIFU pretvarač zrači u kožu 65-75 ° C , što stvara toplotnu koagulaciju na ciljnim slojevima kožnog tkiva bez oštećenja na površini kože. Nakon početnog tretmana, koža počinje da prolazi kroz proces zarastanja rana koji simulira sintezu i regeneraciju kolagena.
HIFU koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju za ciljne slojeve kože odmah ispod površine. Energija ultrazvuka dovodi do brzog zagrevanja tkiva. Jednom kada ćelije u ciljanom području dostignu određenu temperaturu, doživljavaju ćelijsko oštećenje. Iako se ovo može činiti kontraintuitivnim, oštećenje zapravo stimuliše ćelije da proizvode više kolagena. Povećanje kolagena rezultira zategnutijom, čvršćom kožom sa manje bora. Pošto su ultrazvučni zraci visoke frekvencije fokusirani na određeno mesto na tkivu ispod površine kože, nema oštećenja gornjih slojeva kože i susednih problema.
 
Do sada je utvrđeno da je HIFU obecavajuci tretman koji bi mogao da zameni lifting lica, posebno kod mlađih ljudi koji ne žele rizike i vreme oporavka povezane sa operacijom.
 
Prednosti HIFU tretmana
 
HIFU nudi dugotrajne efekte, zateže kožu i promoviše smanjenje bora.
HIFU pomaže zatezanju zglobova, poboljšava definiciju linije vilice i oblikuje područje brade.
HIFU pomaže u zatezanju opuštene kože na vratu .
Tretman HIFU je neinvazivni, nehirurški postupak.
 Sluzi za podizanje obraza, obrva i kapaka.
 
HIFU pruža vidljive efekte u podizanju i zatezanju. Takođe će stvoriti novi kolagen koji će pomoći vašoj koži da zadrži mladalački sjaj.
 
Kako se osećate posle HIFU tretmana?
 HIFU tretman nije bolan postupak. Kako se isporučuje ultrazvučna energija usredsređena na visoki intenzitet, osetićete kako se male količine energije talože na tačne dubine unutar kože. To je pokazatelj da je pokrenut proces stvaranja kolagena. Većina klijenata opisuje osećaj uboda ili osećaja vrućine. Nivoi udobnosti variraju od klijenta do klijenta, međutim, ovaj osećaj je samo privremen i traje dok se radi tretman.
 
 
 Pre tretmana treba ukloniti svu šminku i proizvode za negu kože sa ciljnog područja. 
 
Nezeljeni efekti 
 
Posle HIFU tretmana, koža u početku može izgledati „zajapureno“, ali crvenilo bi trebalo da nestane u roku od nekoliko sati nakon tretmana. Neki klijenti osećaju lagano oticanje, peckanje ili osetljivost na dodir, međutim, to je privremeno i nestace u roku od par dana nakon zavrsenog tretmana.
 
Koliko HIFU tretmana je potrebno?
 
Mnogim klijentima je potreban samo jedan tretman 4F HIFU-a. Međutim, na osnovu stepena labavosti kože, biološkog odgovora na ultrazvučnu energiju i procesa stvaranja kolagena i topljenja masnih ćelija kod klijenata, neki klijenti imaju koristi od dodatnog tretmana nakon - 12 nedelja. Rezultati lečenja HIFU mogu se videti u roku od 12 nedelja, a dalji rezultati se izveštavaju do 6 meseci nakon početnog postupka. Klijenti koji su prošli 4D HIFU tretman mogu imati koristi od dugotrajnih rezultata koji prelaze  1-3 .dana
 
Područja koja se rade tretmanom 4D HIFU
 
Postoje mnoga područja koja možete lečiti 4D HIFU tretmanom. Ovo su neka od područja koja možemo lečiti, međutim ovo nije potpuna lista, pa nas kontaktirajte da biste zatražili područje koje želite da popravite: podizanje glutusa, podizanje grudi, stomak, nadlaktice, butine, predeo oko kolena. 
 
Koristimo najnoviji 4D HIFU tretman osiguravajući vam najbolje moguće rezultate. Vreme trajanja tretmana oko 60 min

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22,
Beograd, Srbija

www.anahata.rs

Dodatno predlažemo i...