Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3u1 Multipolarna kavitacija, zatezanje kože i anticelulit serum!

Topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i unos aktivnih supstanci uz svetlosnu limfnu drenažu

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST84%
  • UŠTEDA3350 din
 • 650 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • 3u1 Multipolarna kavitacija
 • Zatezanje kože
 • Aticelulit serum
 • Salon u samom centru grada

Samo multipolarna kavitacija u sebi sadrži monopolarne radiotalase za toplljenje masnih naslaga i bipolarne radiotalase koji vrše lifting kože.

Vidljive efekte daje i na mestima gde je ultrazvučna kavitacija davala slabije rezultate, zbog same građe tretirane regije i male količine naslaga i blizine koske ispod njih, kao što su kolena, regija brusa… 

U našem salonu se koristi multipolarna tehnologija sa 6 aplikatora uz terapijskih 640 nm talasne dužine uz unos aktivnih supstanci koji zajedno podižu temperaturu kože na 40-45°C čime vrše aktivaciju fibroblasta, što dovodi do sinteze kolagena i elastina. 

U dubini se radiotalasi fokusiraju i zagrevaju tkivo na 60-70°C čime dobijamo intenzivno topljenje masnih naslaga. Duboko prodirući u kožu, oni ubrzavaju molekule i zagrevaju tkivo i tako deluju na vezivno tkivo, ćelije masti i smanjuju naslage celulita.  Pored smanjena obima i celulita dolazi i do intenzivnog zatezanja kože, boljeg tonusa, remodelizacije tretirane regije, smanjenja ožiljaka… 

Multipolarna kavitacija je inovativni sistem najnovije generacije kojim dobijamo topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i unos aktivnih supstanci uz svetlosnu limfnu drenažu i biostimulaciju sa svojih dubokoprodornih  640nm talasne dužine. Može se raditi na bilo kom delu tela. Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte  estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom.

Prednost: sigurno, bezbedno, neinvazivno, nehirurški,  naučno zasnovana metoda, klinički testirana, nije potreban oporavak od tretmana, rezultati su vidljivi, merljivi i povećavaju se vremenom.

Treba povećati unos vode zbog bolje hidriranosti  tkiva i lakšeg izbacivanja štetnih materija iz organizma. 

Tretman traje 30min.Jedan tretman se izvodi na jednoj regiji (stomak ili noge ili ruke ili listovi…)  Pogodan je za tretiranje svih delova tela i svih tipova kože. Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima. 

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata. Salon se nalazi u strogom centru grada.

Centar lepote Hren

Obilićev venac 18-20, TC City Passage,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...