Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3D HiFU tretman (Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk) podmlađivanja lica ili vrata ili dekoltea!

Jednokratni tretman koji vam pomaže da dobijete jaču, čvršću i zategnutiju kožu!

  • VREDNOST60,000 din
  • POPUST90%
  • UŠTEDA54100 din
 • 5900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Tretman zatezanja celog lica ili vrata i podbratka ili dekoltea
 • Idealan za osobe preko 30 godina starosti
 • Tretman traje 30-40 minuta

3D HIFU je aparat najnovije generacije u toj seriji aparata za neinvazivne laserske tremane zatezanja viška kože, peglanja bora i podizanja tonusa kože. Zasnovan je na usmerenoj pravolinijskoj svetlosti specijalne laserske tehnologije proizvedene iz ultrazvuka.3D HIFU je aparat najnovije generacije u toj seriji aparata za neinvazivne laserske tremane zatezanja viška kože, peglanja bora i podizanja tonusa kože. Zasnovan je na usmerenoj pravolinijskoj svetlosti specijalne laserske tehnologije proizvedene iz ultrazvuka.

 
HIFU(High Intensity Focused Ultrasound) ili u prevodu visoko intezivni fokusirani ultrazvuk. Reč je o aparatu treće generacije, koji je zasnovan na istoj zamisli kao i njegovi prethodnici, ali je unapređen specijalnim sistemom gde jednim shoot-om zapravo ispucavate 1-11 shoot-ova zavisno od toga koliko ih podesite.
ŠTA JE HIFU TRETMAN?
HIFU kao skraćenica od high intensity focused ultrasound ustvari predstavlja tretman uz pomoć visoko intenzivno fokusiranih ultrazvučnih talasa, a konkretno se radi o najsavremenijem aparatu koji funkcioniše po tom principu. Pomoću 3D HIFU aparata postiže se terapeutski efekat na kožu tj. lifting lica, a sam postupak dovodi visoko intenzivnu i fokusiranu energiju do tačno određene dubine u koži ( SMAS sloj ), nakon čega dolazi do toplotne koagulacije tkiva, što dalje dovodi do zatezanja kože na licu i njene bolje teksture. 3D HIFU terapijom stimuliše se i obnavlja kolagen, koji je zaslužan za strukturu kože, usled čega vaša koža postaje zategnuta i glatka, a opuštenost kože i bore nestaju. 3DHIFU metoda daje efekte poput obraznog liftinga ili lifting tela, ali bez upotrebe anestezije i invazivnih hirurških tretmana. Još jedna od prednosti 3DHIFU terapije jeste ta da nije potrebno izdvojiti vreme za oporavak.
 
KOJE SU KARAKTERISTIKE 3D HIFU TERAPIJE?
 
SMAS sloj ( subkutani mišićno anpogurnotični sistem ) je zaslužan za remodelaciju kolagena i kontrakciju elastičnih vlakana, te se stimulacijom uz pomoć 3DHIFU aparata podstiče obnavljanje i proizvodnja kolagena, odnosno radiotalasni lifting lica.
 
Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah nakon tretmana.
Krajnji rezultati su obezbeđeni nakon 2 – 3 meseca, a dužina trajanja dobijenih rezultata može biti od 1– 2 godine.
3D HIFU tretman je bezbolan i sprovodi se bez aneszetije, te je potpuno neinvazivna metoda za lifting lica.
Nakon tretmana, koža može biti blago crvena, ali nakon par sati crvenilo nestaje, te se brzo možete vratiti svojim životnim aktivnostima.
HIFU tretman ne oštećuje epidermis kože.
Može se kombinovati sa drugim medicinskim tretmanima.
3D HIFU tretman je jednostavan, delotvoran i vrlo pogodan za zreliju kožu koja ima izražene znake starenja, gde obezbeđuje maksimalne rezultate koje radiotalasni lifting lica može da pruži.
 
KAKO DELUJE 3D HIFU TRETMAN?
 
3DHIFU predstavlja metodu za radiotalasni lifting lica koji deluje po principu visoko intentivnih i tačno usmerenih, fokusiranih ultrazvučnih talasa koji dolaze do precizno utvrđene dubine kože i deluju na potkožno tkivo. Ovakva energija za posledicu ima stimulaciju proizvodnje kolagena, koji vraća koži izgubljenu glatkoću i punoću, odnosno vrši se zatezanje lica. Cena ovog tretmana je u skladu sa postignutim rezultatima, odnosno radiotalasni lifting lica je vrlo povoljan izbor, za razliku od pojedinih drugih metoda za lifting lica. 3DHIFU je delotvoran neinvazivan tretman koji osim za lifting lica može da se koristi i za zatezanje kože drugih delova tela, posebno za zatezanje kože vrata, brade i ostalih regija na kojima je izraženo opuštanje kože i vidljivost bora. Trajanje tretmana je 45min po regiji. 

 

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22,
Beograd, Srbija

www.anahata.rs

Dodatno predlažemo i...