Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 10 tretmana podizanja grudi!

Podizanje grudi vakuum terapijom

  • VREDNOST60,000 din
  • POPUST98%
  • UŠTEDA58800 din
 • 1200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • 10 Tretmana podizanja grudi
 • Trajanje jednog tretmana 30 minuta
 • Lepe i dobro oblikovane grudi
 • Zateže grudi i vraća čvrstinu

 

Paket od 10 tretmana podizanja grudi!

Vakuum terapija zasnovana je na radijalnoj endodermnoj terapiji (RDT). Vakuum preko aplikatora stvara kružni kožni nabor u kom se povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara.

Podizanje grudi je sada moguće i bez hirurških intervencija. U saradnji sa studijom lepote Žnet dajemo vam mogućnost korigovanja vaših grudi - paket od 10 tretmana podizanja grudi vakumom po specijalnoj ceni od 1.200 dinara!

Lepe i dobro oblikovane grudi za većinu žena simbol su ženstvenosti i privlačnog izgleda. Čvrste i zategnute grudi su simbol mladosti, zdravlja i seksepila. Međutim, 85% žena nije blagosloveno takvim idealnim grudima. A naravno tu je i gravitacija, koja sa godinama "odradi" svoj posao.

Mnoge žene i nakon porođaja imaju problem sa grudima koje više neće da stoje zategnute kao nekada. I to je u redu drage naše, niko nije savršen! Sve može i da se popravi!

Vakuum terapijom se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom području. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima, a rezultat je bolja razmena materija u tretiranoj regiji, pa vezivno tkivo postaje još elastičnije. Povećanjem rastegljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe, pa se eliminiše i višak tečnosti i štetnih metabolitičkih izlučevina. Ovi procesi podstiču i sintezu kolagena i olakšavaju metabolizam masti. Rezultat je glatko, bolje oblikovano telo i glatkija koža.

Studio lepote „Žnet“
 
Studio lepote "Žnet" se nalazi u Vodovodskoj ulici 25, gde vas očekuju ljubazno osoblje koje će rešiti vaš problem, a vaše zadovoljstvo će biti zagarantovano!

Studio lepote Žnet

Vodovodska 25b,
Beograd, Žarkovo, Srbija

fb.com/studiolepote.znet

Dodatno predlažemo i...