Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pozorište na Terazijama: Mjuzikl GRK ZORBA 23.02.!

Karta za Mjuzikl Grk Zorba u petak 23.02.2018. u 19:30h

  • Super cena
  • 650 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 128

  • Mjuzikl GRK ZORBA
  • Petak 23.02.2018. u 19:30h
  • Pozorište na Terazijama
  • Kartu možete preuzeti i sa uplatnicom na biletarnici

Neki od najpoznatijih svetskih mjuzikala ekskluzivno se izvode već 66. godina u Pozorištu na Terazijama. Poslednjih deset sezona za naslove poput Cigani lete u nebo, Mamma Mia!, Čikago, Zona Zamfirova, Neki to vole vruće, Grk Zorba, Glavo luda, Producenti…uvek se traži karta više. Specijalnost Pozorišta na Terazijama su ansambl predstave koje izvodi i više od 100 izvođača koje predvode neki od najpoznatijih glumaca Dragan Vujić Vujke, Ivan Bosiljčić, Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Slobodan Stefanović, Danica Maksimović, Nebojša Dugalić, Desimir Stanojević…

Dramatizacija romana  Nikosa Kazancakisa čiji je naslov „Doživljaji  Grka Zorbe“ koju je uradio Predrag Perišić,  dovoljna je inspiracija i ubedljiv povod za scensku analizu ove priče. Ima, međutim, nečeg neobičnog u ličnosti tog junaka koji nije sitni preverant, igrač na malom prostoru ili neko ko vreba priliku da se okoristi.

Zorba je junak širokog poteza, on u sebi miri neobuzdanu prirodu pustolova i nekoga ko može uploviti u mirnu luku, on je umetik života koji je u stanju da,   kada ga ponese emocija,  i sebe iznenadi. U našoj priči Zorba jeste neobičan junak ali je netipičan i zbog toga što pored njega i te kako ima mesta za ostale. 

Šta više on bez njih nje moguć. 
Zorbin saputnik Džejson (Jason), slično svom imenjaku iz davnih dana, ima tu sreću da mu u potrazi za zlatnim runom u  tom nemogućem poduhvatu društvo pravi Zorba, baš kao što Beatris može računati na Zorbinu velikodušnost i umreti srećna.
 
Svi oni: i lepa udovica Marija, brižni Kiros i blagorodni Angel, ali i nesrećno zaljubljeni Stavros,  ostrvljani i monasi, svi zajedno tvore jedan izolovani prostor u kome vladaju neobični zakoni i običaji koji su verovatano nastali mešanjem vrelog mediteranskog sunca, usamljenosti i želje za svetom koja se možda može ostvariti pesmom i igrom. Na pustoj plaži.
 
Uloge: Desimir Stanojević, Slobodan Stefanović, Ljiljana Stjepanović, Jelena Jovičić, Kristina Savić, Vladan Savić, Danijel Korša, Milan Antonić, Vesna Paštrović, Marina Aleksić.
 
Pogledaj trejler:

Pozorište na Terazijama

Terazije 29,
Beograd, Srbija

www.pozoristeterazije.com

Dodatno predlažemo i...