Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Stanišići: jednodnevni izlet za samo 990 din!

Uživajte u obilasku etno sela Stanišići

  • VREDNOST2,050 din
  • POPUST52%
  • UŠTEDA1060 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 25

28.05.2017    1

 • Jednodnevni izlet u etno selo Stanišići
 • Prevoz turističkim autobusom i usluge pratioca grupe
 • Polasci: 17.04.2017; 23.04.2017; 14.05.2017; 28.05.2017.

U ovoj bajci ne stanuju princeze u visokim kulama i ne žive patuljci u malim drvenim kućama... u ovoj bajci srešćete svoje sugrađane i savremenike koji u potrazi za mirom i harmonijom sa prirodom, provode svoje slobodno vreme u ovoj oazi van vremena. Tamo su kuće od drveta, a ne od čokolade... ispod kamenih mostića teku reke, a u jezerima plivaju labudovi. Kao u pravoj bajci. Scenario je nestvaran, samo su likovi stvarni. A likovi u ovoj bajci danas ste vi!
 
Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. 
 
Polazak autobusa oko 08:00h sa parkinga kod Sava Centra. Dnevna vožnja autoputem preko Sremske Mitrovice do  graničnog prelaza Kuzmin-Republika Srpska. Dolazak do tržnog centra Fis. Slobodno vreme oko jednog sata, za šoping, tolet, kafu ... Nastavak vožnje do etno sela Stanišići. Slobodno vreme.
Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativo odlazak do Bjeljine, obilazak grada. Nastavak vožnje ka graničnom prelazu Rača i Srbiji. Dolazak na mesto polaska oko 21 čas.
 
Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema) i
- posetu etno selu Stanišići
- usluge pratioca grupe
- troškove organizacije putovanja
 
Cena aranžmana ne obuhvata:
- individualne troškove putnika
- osiguranje 120,00 din. po osobi
- fakultativni izlet do Bijeljine 200,00 din. po osobi
- fakultativni ručak:
 
I MENI - po ceni od 7€ po osobi
- čorba
- pljeskavica sa pomfritom
- sezonska salata 
- hleb 
 
II MENI - po ceni od 8€ po osobi
- supa
- vešalica sa pomfritom
- sezonska salata 
 
Program je rađen na bazi 70  putnika.

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

 

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...