Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Bitef teatar: Predstava Crvena: Samoubstvo nacije u sredu 19.04.2017. u 20h!

Karta za predstavu Predstava Crvena: Samoubstvo nacije u Bitef teatru

  • VREDNOST700 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA350 din
 • 350 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 • Predstava Crvena: Samoubstvo nacije
 • Sreda 19.04.2017. u 20h
 • Bitef teatar na Dorćolu

Crvena: Samoubistvo nacije je predstava koju izvodi deset muškaraca, a bavi se položajem žena u Srbiji danas, te teškoćom da u ovom društvu odluče da budu ili ne budu majke.

Tekst predstave nastao je kolažiranjem teza iz knjige Mapiranje mizoginije u Srbiji: diskursi i prakse (Marina Blagojević, urednica), isečaka iz dnevne i nedeljne štampe (Politika, Blic, Kurir, Informer i Nedeljnik, tekst: Majke koje to nisu, autorka: Zorica Marković), objavljene u Srbiji, u periodu od decembra 2014. do aprila 2015; semplovanjem govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa pesmama Goce Tržan, grafitima iz javnih toaleta i s drugih, sličnih mesta.
Koncept i režiju potpisuje Vojslav Arsić, a izvedbeni tekst i dramaturgiju Milena Bogavac, autori sada već kultne predstave Muškarčine, koja se četvrtu sezonu izvodi u Bitef teatru.

Predstavu izvodi deset mladih glumaca, u glavnim ulogama su Đorđe Živadinović Grgur, mladi glumac koga ste televizijski upoznali kroz lik Pece iz serije Ubice moga oca, Mladen Sovilj, poznat vam je iz filma Neposlušni, kao i iz predstava Uobraženi bolesnik (JDP) i Moje dete (BDP), Zoran Pajić, budi vas u jutarnjem programu Play radija, a Zoltan Pletl je iskusni glumac, koji već dugo radi u pozorištu sa rediteljima kao što su Ljubiša Ristić i Andraš Urban, takođe glumačku ekipu čine i Anđelko Beroš, Janko Cekić, Aleksandar Jovanović, Uroš Milojević, Uroš Mladenović, Uroš Novović, Marko Panajotović, Alek Surtov, Stefan Uroš Tešić, Jovan Zdravković

Bitef teatar

Skver Mire Trailović br. 1,
Beograd, Srbija

reflektorteatar.rs/crvena-samoubistvo-nacije

Dodatno predlažemo i...