Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Akademija 28 : Karta za predstavu po izboru na dečijoj sceni po ceni od 250 din!

Predstava Asteriks i Obeliks, Čarobna knjiga, Škola za male detektive, Vitez Koja i zatočena princeza ili Ušećerena pepeljuga

  • Super cena
  • 250 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 43

  • Predstava po izboru u Akademiji 28
  • Predstava Asteriks i Obeliks, Čarobna knjiga, Škola za male detektive, Vitez Koja i zatočena princeza ili Ušećerena pepeljuga
  • Predstave subotom od 17h i nedeljom od 12h

ASTERIKS I OBELIKS
 
Zanimljiva,  edukativna, zabavna i šarolika muzička komedija, nastala po motivima stripa „Asteriks“, namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 12. godine. Predstava sadrži zanimljivu scenografiju, živopisne kostime i maske, kao i originalne songove i muziku.  
Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje strašna i grozna, ali lepa Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i nikom ništa neće da da. Naravno da joj smeta  malo Galsko selo, pa odlučuje da natera vrača Kutlačiksa da joj oda tajnu čarobnog napitka da bi postala najjača na svetu i da sve bude njeno i samo njeno. 
Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna  već da je sramota kad neko neće da uči…
 
ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE
 
Glavni junaci ove predstave Raša i Maša pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, dan za polaganje ispita. Raša je marljivo radio cele godine, spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja je pomalo zabušavala.
Ostaje da saznamo rezultate koje trud donosi...
Edukativna i interaktivna predstava „Škola za male detektive“  mališane animira kao nijedna druga! Oni izlaze na scenu i akterima pomažu da savladaju sve izazove koje pred njih postavlja učitelj. 
 
VITEZ KOJA I ZATOČENA PRINCEZA
 
Junak svakog detinjstva, od davnina do danas! Lik koji ne smemo zaboraviti, vraća se na velika pozorišna vrata! Ovoga puta on je u misiji spašavanja princeze Mile! Mila je zatočena u dvoru zlog viteza Boleta...! 
Mila će, kao i svako ko se nađe u nevolji – okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje! Koja će zajedno sa svojim vernim drugom Mlatom Zamlatom priskočiti u pomoć i pomoći svima! 
 
UŠEĆERENA PEPELjUGA
 
Pepeljuga je svima dobro poznata bajka, ali Ušećerena Pepeljuga, koja živi i radi u poslastičarnici „DVOR“ je nešto sasvim drugo. Ona vredno sprema razne ukusne kolače, naročito puslice. Njene zle sestre, Lenja pita i Šampita, uporno se trude da joj otežaju rad, a pritom halapljivo jedu njene kolače. Maćeha Profiterola, netrpeljiva i okrutna, zabranjuje Pepeljugi da izlazi i da se druži. Međutim, šarmantnog princa Mafina, očara Pepeljugina vrednoća i požrtvovanost, čak i pored sjaja i bogatstva njenih sestara...
Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života. U Teatru 78 ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica!  
Scenografija za ovu predstavu je u vidu velike poslastičarnice vodi nas u jedan novi slađi svet.

Dečija scena Akademije 28

Nemanjina 28,
Beograd, Srbija

www.teatar78.com

Dodatno predlažemo i...