Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mamografija, ultrazvuk dojke i klinički pregled u poliklinici Euromedik!

Vaše zdravlje je na prvom mestu!

  • VREDNOST7,000 din
  • POPUST53%
  • UŠTEDA3710 din
 • 3290 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 14

 • Mamografija i ultrazvuk dojki
 • Klinički pregled
 • Najbolji način za rano otkrivanje bolesti
 • Poliklinika Euromedik na Novom Beogradu

Svakodnevno ste suočena sa nebrojenim obavezama i na poslu i u kući. Svuda dajete svoj maksimum i pristupate svojim zadacima odgovorno. A jeste li i prema samoj sebi takve? Kolika je odgovornost u Vašim rukama ako iz nelagode ili straha preslačete obavezne redovne preglede? Sebi dugujete najviše zato uradite za svoje zdravlje ono što se mora, i zaboravite na to do sledećeg pregleda.
 
U beogradskoj poliklinici EUROMEDIK, obavićete mamografiju, ultrazvuk i klinički pregled, kupon ćete platiti 53% manje, i kad Vam bude lakše što ste obavili tu dužnost prema svom zdravlju, častite sebe nešto za novac koji ste uštedeli. 
 
Mamografija je danas najbolji načina za rano otkrivanje raka dojke kod žena starijih od 35-40 godina, a to je doba iznad koje učestalost raka dojke počinje naglo da raste. Kod žena starijih od 40 godina redovinim mamografskim pregledima rak dojke može se otkriti i do dve godine pre nego što tumor toliko naraste da se može napipati.
 
Mamografija je neinvazivna, rendgenska metoda pregleda dojki, kod koje se koristi specijalno građen rendgenski aparat (mamograf), sa posebno konstruisanom rendgenskom cevi koja emituje zrake male energije (oko 20 kV). Upotrebljava se kao klinička mamografija - u dijagnostici nejasnih kliničkih nalaza kod simptomatskih bolesnica, mamografija za rano otkriće raka dojke - u dijagnostici klinički okultnog karcinoma i kao screening mamografija - kod asimptomatskih pacijentica. 
 
Sprovodi se uglavnom kod žena starijih od 40 godina ali po potrebi može se raditi i ranije. Ne ograničavaju godine primenu mamografije, nego građa dojke. Dojke sa mnogo gustog, žlezdanog tkiva kao što je u mlađih žena često su neprikladne za mamografsku pretragu. Sigurnost dijagnostike može biti svega 65 %. Sigurnost mamografije je međutim kod starijih žena visoka, oko 85 %, a u kombinaciji s ultrazvukom iznosi i do 95%.  

Poliklinika Euromedik

Gandijeva 122g,
Beograd, Srbija

www.euromedic.rs

Dodatno predlažemo i...